Babyy_kiss gamze06ahmet aynen uykuya dalana kadar saga don soka don sanki rahat edwmiom bi rurlu uyku pozisyonu alamiom 🙁 Sanki uykuyadalana kadar sinire kaliom
gamze06ahmet Babyy_kiss kendinizi işe güce verin biraz isterseniz , insan yorulunca çok güzel uyuyo kendimden biliyorum 🥰
Busedoruk Babyy_kiss 36 haftalıgım bend e öyleyim düşünmekten uyuyamıyorum kendi kendime konusup duruyorum
Busedoruk Babyy_kiss aynen takıntılıktan artık sizofrene dönuyo kendi kendime konuaup kavga edip çözüm bukup bulamayınca yine sinirleniyorum
Babyy_kiss Busedoruk bende okeyim buse seni sevdim yaaa bi mevzudayim hep taktimmi olay bitiooooooo kimsiye diyemesem kendi aramda sinirleniyorum yasin kac merak ettim
Busedoruk Babyy_kiss 25 yasındayım.bende öyleyim içimdekileri söyleyemediysem gece söylenirde dururum
Babyy_kiss Busedoruk 😂😂😂 cok iyi arkadas dost lafini esirgemiyen insanlardor sen iyi tutabilion kendini 😁😇😁😇😇😇
Busedoruk Babyy_kiss vicdan duygusunu fazla fazla vermişte allah o yuzden tutuyorum dilimi cogu zaman😁