Elifbayrak 14+4 olduk ilk aylarda bi kaç tane çıkmıştı şuan bütün suratımı sivilce sardı 😔 ergenliğimde bile sivilcelenmemiştim takıntılı biri için çok zor sürekli oynadığım için yara oldular 😂 Sivilceyle cinsiyetin bi alakası var mıdııırr🤷♀️
Bussngz Elifbayrak alakası var mı bilmiyorum ama benimde her yerim sivilce oldu yüzüm boynum sırtım çok kötü hissettiriyor bana 30. Haftada başladı benim
cptrhb Elifbayrak Kız derler ama bunu tecrübeyle söylemiyorum perşembe günü doğum yapcam hala cinsiyet bilmiyorum çünkü 😂 hiç sivilcem çıkmadı perşembeyi beklersen sonucu söylerim 👻
DaisyMom Elifbayrak ayy hiç sanmiyorum cinsiyetle alakali degildir.Ilk gebeligimde ogullarima hamileydim sivilcem olurdu gebeyken hepsi gecti yuzum cok guzeldi.Simdi 12+1 gunluk gebeyim surekli yuzumde sivilce var hergun yeni bir tane cikiyor.Sirtimda bile cikmaya basladi bir suru.Oncesinde cikmiyordu sadece adete yakin belki.Ama kiz diye tahmin etti doktor.Ama kendimi kotu hissediyorum bende.😒🙄🤨
Zeynepps Elifbayrak sivilce ve diger cilt problemleri için ganoexcelin keçi sütlü sabunu var tüm cilt tiplerine uygun instagram @ayszeygzl sayfamda kullanicilarimin öncesi sonrasi gonderileri mevcut instagramdan sipariş aliyorum
Elifbayrak Bussngz benim sadece yüzümde aşırı takıntılıyım aynadan ayrılamıyorum bakım yaptım sabunla yıkadım yok geçmiyor sen üstüne yara olup dağıldı 😭😂
Bussngz Elifbayrak evet benimde sürekli elim oralarda fazla bişey de kullanamıyoruz başlarda çok taktım ama yapçak bişey yok anne olmak kolay değil boşver geçecek elbet
cptrhb Elifbayrak İlk kontrolde banada öyle dediler ama hiç kesin bişey söylemediler ondan sonra 😂 Bence cinsiyetle alakalı değil ya tamamen bizim yapımızla alakalı bişey
Elifbayrak cptrhb bakalım 16. Hafta da gösterirse memnun oluruz tanıştığımıza bebekle ona göre sevelim çocuğu 😂😂😂😂
Elifbayrak DaisyMom yaa bende netten baktığım da erkek bebek çok sivilce yapar yazıyor 🤦🏻♀️ Allah hepimize kolaylık versin
Zuhal1 Elifbayrak şuan benimde öyle canım geçmişti ama tekrarladı erkek evlad bekliyorum. Doktorların dediği kadarıyla testosteron hormonu salgıladıkları için bazı annelerde sivilceye neden oluyormuş.Yanii kızın çirkinleştirmesi erkeğin güzelleştirmesi hikaye
sherlock_anne Elifbayrak cinsiyetle alakalı mı bilmem ama benimde ilk hamilrliğimde 11-12 haftalar gibi burnum kızardı ve ğzeri öinik minik beyaz sivilceler oldu. taki 30. Haftalara kadarda sürdü bu ikinci hamileliğim şuan 13 e yaklaşıyoruz yne ufaktan başladı o kırmızılık ilk gebeliğimde kızım olmuştu bunda henüz bilmiyoruz nasipse perşembe öğrenmeyi umuyoruz
rumeysa16 Elifbayrak Benimde 7 ve 8. Haftalarda yüzümde benek benek kırmızı lekeler ve sivilce artışı olmuştu hatta doktoruma sorduğumda bebeğin cinsiyeti ile alakalı olabilir dedi ve yanılmadık 11. Haftada kız olduğunu öğrendim şu an 22+2 yiz🙏🏻