Öncelikle herkese merhabalar🥰 üç gün oldu doğum yapalı anca yazabildim kolay değilmiş. Spinal ile ilgili tüm sorularınıza tüm gerçekliği ile cevap vermeye hazırım diyebilirim. Gelelim nasıl bi süreç ile ilerledik panik atağım ben biraz o yüzden genel istedim önce ama doktorum pek sağlıklı bulmuyormuş geneli malum hastalık var narkoz çocuğa gidebilir dedi. Bende evladım icin dayandım 7 Ağustos günü dpgum günü belirledik sabah hazırlandım duşumu abdestimi aldım çıktım gittik ve sancılarım çıktı şaşırdım cunku hiç hissetmedim bisey.. herneyse girdim hastaneye eşim çok destek oldu sagolsun.. ailem de heyecanlı tabi 🙂 doktorum geldi biraz konuştuk sonra hazır mısn doğuma gidiyoruz artık dedi. Evet dedim gidelim indik ameliyathaneye basımda bi bayan sürekli benimle konuştu sonra iğnem yapıldı başladık dedi doktorum bi baktım ki ağlama sesi dedim ne kadar çabuk oldu sonra hemen kokumu aldı sustu oraya kadar hersey çok güzeldi sonrası da dayanılmaz acı diyemem gerçi ama beni sadece yoran agrı ödem bir de kesi yeri yanması başka kötü bisry diyemem 🙃 sormak istediğiniz ne varsa buyrun dürüstçe herseyi söylerim ne eksik ne fazla cunku bana burda hersey harikaymış gibi anlatılıp öyle olmadığı kısım da oldu kötü denilen gibi kötü geçmeyen yerlerde kişiden kişiye de fark ediyor tabi.. umarım herkes sağ Salim evlatlarını kucaklarına alır 😍