Ada01 Merhaba hanımlar 8 haftalık hamileyim hapşırınca göbek deliğimden başlayıp alta doğru bi ağrı vuruyor 5-6 dakka sonra geçiyor acaba normal mi sizde de oluyor mu?
Srhtzlyh Ada01 o haftalarda banada oluyordu canım hiç korkma doktoruma sordum sorun olmaz normal dedi. Korkuyordum artik hapşırırken sıkıyordum kendimi iyice ağri giriyordu. Doktor normal deyince içim rahatladı şimdi 17+4 olduk 3-4 haftadır filan hiç olmuyor seninkide zamanla geçer inşallah 🤗🌸
fnsckn Ada01 hapşırırken alt karnını tut 🙏🏻🤗 yuvarlak bağ ağrısı deniyor rahim içi kaslar genişliyor çok normal ben öyle çözüm bulmuştum 🙏🏻💕
Buse-93 Bende de oluyor bazen canım hapsırınca öksürünce odak noktası orası olduğu için sıkıyoruz kendimizi
Buse-93 Benimde ilk gebeliğim bende çok endişeliyim 10. Haftadayız insallah sağlıkla kucağınıza alırız bide bende panik atak var
Mervishh Canım o haftada benim de hep oluyordu korkma rahim bağları o anda gerildiğinden oluyor yatarken daha çok olur hatta hapşırmak geldiğinde sola dönebiliyorsan hemen yan dön azaldığını göreceksin :) zamanla bebek büyüdükçe geçecek o giren ağrınn
Gunsss İlk zamanlarda hapşırınca aniden kalkınca bende de oluyordu doktorum sürekli bir ağrı olmadığı sürece sıkıntı yok diyordu