Sibelsncar Gamzelinur valla canım aslinda 3 4 yaş iyi gibi ama bizimde 12 aylıkken hamile kaldım doğduğunda abisi 2 yaşına 3 ay kalmış olacak 🤭🤭
Ayseyu Gamzelinur bende oğlum 2 yaşındayken hamile kaldım haftaya doğuruyorum nasipse aralarında hemen hemen 3 yaş olmuş olucak şimdiden benimsemiş gibi duruyor ama eve geldikten sonra nasıl olur tavrı merak ediyorumm 🤷🏻♀️
ecembugra53 Gamzelinur canım benim ablamla aramda 5 yas abimle 6 yas var 😂 kıskançlık cok oldu Ablamın bana karşı haken daha var 😂😂
2artiikizannesi Gamzelinur oğlum 7.5 kızım 3.5 yaşında 3.5 yaş var aralarında çok iyi şimdi hamileyim tekrar kızımla bebeklerimin arasında 4 yaş olacak çocuklar bnce biraz büyük olacak ya ben öle düşünüyorum
Bsraydin Bence degil 3 aylik bebegi varken hamile olanlar ne yapsin😁 eskiden 1 2 yas fark vardi çoğu kardeste simdi arasi açıldı.2 4 yas arasi normal buluyorum cocuklar icin de iyi bnce. Arkadaşlık ediyorlar ortak zevkler oluyor
Degisken Benimkilerin arası 7 yaş . Keşke araya bir çocuk daha sıkıştırsaydım diyorum.3 yaş olmalıydı bence araları.
Nezosikra Gamzelinur bence canım en ideal yas 2 yas benim büyük kızım 2 yasina girdigi hafta küçük kızım doğdu simdi 5 yasinda 6 yasinda girdigi hafta 3 üncü kızımı doğuracağım ama nasil zor oldu bence 2 yas arayla kac tane yapacaksan yapacaksın sonra bırakacaksın doğum işini benim fikrim böyle 🤗❤