Akalp22 Kızlar 10 haftalığım aşırı derecede sağ kalçama vuran ağrı var gebeliği öğrendiğimden beri sizce neden ve geçer mi ?
Mom9272 Akalp22 bebeğiniz yerleşip büyüdükçe kasık rahim bel bacak ağrıları vs gibi ağrılar yaşamanız çokça normal endişe etmeyin
Elifinannesi1 Akalp22 Hamilelikte kengi diye bir durum varmış,üstüne basamıyorsun aniden ağrı giriyor.Hamileliğe özgü birşey olabilir
Akalp22 Mom9272 Ama birtek sağ kalçama vuruyor o neden ki belimde kolum da bacağımda bişey yok sol kalçamda bile yok
Edsn Akalp22 kalsiyum için ya süt,yoğurt tüketmelisin ya da kalsiyum ilacı içmelisin çünkü benim de aynıydı sağ kalçam hatta hamilelik ilerledikçe yerimden kalkamaz olmuştum ağrıdan ama kalsiyum içince geçti şükür
Akalp22 Bilmiyorum kızlar bel fıtığı sancısı gibi çok fena bakıyorum bakıyorum sağ kalçama şişlik bişey yok sadece kuru ağrı hani sanırım bebekten kaynaklı
Sonmez_16 Merhabalar benimde aynı sorunum var şuan 14+5 haftalık gebeyim fakat aşırı derece ağrım var yani nasıl anlatayım yürürken bile ayaklarımı hareket ettirmekte zorlanıyorum çok korkuyorum 😭 bebeğime bir şey mi oldu diye doktor normaldir diyo benim gibi yaşayan oldumu.
Edsn Akalp22 ama cinsiyetten ziyade annenin kemikleri için de bebeğin kemik gelişimi için de kalsiyum çok önemli
yesimguc İlk aylarda ve son aylarda genelde oluyor pelvik bolgesi agrisi, normalde sabit olan bel kemigi baglari gevsiyor hamilelikten kaynakli, internetten arastirip rahatlatici egzersizler yapabilirsiniz dusuk riski yoksa tabiki
yesimguc Sonmez_16 bana hamilelikte yapilan pelvik kalca acici egzersizleri cok iyi gelmisti ve gerçekten rahatlamistim 🙏🏻