Akalp22 Kızlar çok tuzlu yiyorum hem de canım istiyor 2-3 gündür yağlı turşu yemekten albüm olmazsam iyi yani ne diyosunuz hem tuz zararları için hemde cinsiyet olarak
Mge127 Akalp22 sakın yeme ağzına hiç alma hatta..omrum boyunca aklıma gelmezse tuz yemicem. Son ayimda tuz yedim erikle birlikte ve tuzlu kaju yedim.her tarafım şişti oysaki zayif gayet fit bi vücudum vardi.simdi kilo kaldı işte. Asla yeme
Misssimsek Akalp22 bende öyleydim. Nerdeyse su içerken bile tuz katip içecektim. Son 2 aya kadar böyle devam.etti. sismeye başlayınca bıraktım mecbur. Cinsiyete gelince benim.oglum.oldu ama değişiyor bu cinsiyet meselesi.
Ceydaaaaa Akalp22 Bende aşırı tuz tüketiyordum erik olsun domates salatalık aklına ne gelirse. Birden ellerim ayaklarım şişince doktor tuzdan olduğunu söyledi 1 haftadır ekmeği bile tuzsuz alıyo eşim 😐😐 O derece kötü hiç alışma tuza birden bırakması zor 😒
Siibeell Cinsiyet olarak farklılık gösterebiliyo kişiden kişiye fakat fazla tuzlu yemeyin ödeminiz çok fazla olur
Askilksen Akalp22 bende tuzlu yiyemiyorum evde yemek pişsin istemiyorum yağ kokusu bile midemi bulandırıyor bende sadece tatlı şeyler yiyorum birde en çok karpuz tuzsuz tulum peynir 😂