Esracim Kızlar bı videoda izledim. Emzirme döneminde kremden vs den daha etkiliymis. Ama fiyatı pahalı geldi bana. Kullanan ya da bilgisi olan var mı acaba?
Aysn Esracim inşallah gerek kalmaz ama eğer yara vs olursa almayı düşünüyorum bende çünkü kremdi şuydu buydu derken aynı paraya geliyor zaten alıp mennun kalmayan duymadım hiç aklıma yattı benim
Seyma0 Esracim yengeme hediye olarak aldım doğumdan sonra bende kullanıcam aşırı memnun normalde kan gelirdi o kadar fenaydı ama silverette kapak mucize gibi bişey hemen düzeltti kesinlikle tavsiye ediyorum
B8use Aysn Esracim bende baya arastirdim almak istiyorum ama soyle dusundum gogus kalkani vardi birde krem se sürüyorum eger onlar ise yaramazsa alim diyorum 2 en gec 3 gunde geliyor kargo ile insallab o kadar kötü duruma gelmeyiz de eger sıkınti olursa hemen alacam muhakkak
Aysn B8use tabi inşallah gerek kalmaz bende krem aldım plastik kalkan alacaktım sonra bunu görünce vazgeçtim
B8use Aysn bi emzir bulundugun şehirde vardir e bebek baktin olmuyor aldirirsin zatem baya acirsa direk gumus kapak alirsin yani cok kotu olursa