Ebruhrtmc Selam herkese doğum hikayelerinizi severek okuyorum bir gün inşallah biz de yazarız buraya hikayemizi 39+5 olduk sorum şu suyu gelen anneler aşırı merak ediyorum hareket ederken mi geldi yoksa otururken mi bebek hareket ettiğinde mi nasıl oldu o an 🙂
cptrhb Ebruhrtmc Ben 35. Haftada sabah farkettim sızıntı şeklinde akıntı gibi geldi yeni uyanmıştım daha yataktan kalkmamıştım. Suyum patlamış ama doktorlar nerden nasıl patlamış anlamadılar eve yolladılar 😂 haftaya gün verdiler suni sancıyla doğum başlatıcaklar
DaisyMom Ebruhrtmc ilk gebeligimde sancim vardi yatis yapildi alttan acilma varmi diye bakarken patlatti suyumu pislik kadin 🤨😬
Lia5 Ebruhrtmc benim 39+1 de misafirlikteyken eve geçmek için ayağa kalktığım da bir anda içimden herşey boşaldı sonrasında da doguma anına kadar gelmeye devam etti ne zaman nasıl geleceği belli olmuyor maalesef ki 😀
nuuu Ebruhrtmc doktor patlamıştı benim 🙈 şimdi ikinci gebelik yarın tedaviye başlayacağım doktora gidip dua edin bu sefer olsun
Damlaibo Valla bu havada terlediğimde bile su sızıntısı mı acaba diye 10 kere düşünüyorum 😅🤭 bende bekliyim burda
meyram2019 Bende tam tuvalete gittigimde geldi 😅 ilk emin olamadim acaba suyum mu geldi yoksa baska bisey mi diye. Sonra dusa girdim, ciktigimda banyo halisina kovadan bosalir gibi geldi. Ben tabi tekrar dusa 😄
glsmmc Ya ben de çok merak ediyorum bunu, hava o kadar sıcak ve sürekli terliyorum ki 😂😂 geldi de anlayamadım mı diyorum
ElifOncul Ebruhrtmc yok artık 😍😍😍 ay hadi bi avazda gelsin bebiş de.. nasıl geldi suyunuz sorunuzu siz cevaplayın 🙈🙈 doktora haber verin hemeeen
Merve_seda Ebruhrtmc fazla geldiyse hemen git doktora bekleme. Bebek susuz kalmasın . Rabbim bşr sancıda kucağına almayı nasıp etsin
Homeless20 Burda doğuramıyorum diyen o geve doğuruyor suyunu soranın geliyor :)) forum da mı var bi hikmet anlamadım 😂😂😂
Ebruhrtmc Kızlar otuyodum size yazdım su içeyim dedim bı kalktım su geldi ben şok hastane de suni sancı verildi ,2 de 6, da normal doğum yaptım kendime bir geleyim anlaticam sizi seviyorum🥰
glsmmc Ebruhrtmc sağlıkla sıhhatle büyüsün inşallah bebiş suyun geldiği kendini belli ediyor değil mi yani böyle foş diye boşalıyor mu?
Ebruhrtmc glsmmc böyle kalktım sıcak bişey aktı kuzum sonrası pijama su dökmüş gibi anlamamak mümkün degil