Melisasbasi Ben 2sene önce apandisit ameliyatı oldum suan 35+2 haftadayiz ama bebek hareketlerinde ve tuvalete sıkıştığımda ameliyat yerinde ağrı oluyor bu normal doğumda problem yaratır mı bilgisi olan var mi
Busu Melisasbasi Allah Allah bende oldum ama doktor bana bişey demedi bsey olmaz heralde 🙄 hala nasıl agrıyor ki
prensesim35 Melisasbasi tabi canım kuzenim daha kızken apandist ameliyatı oldu evlendi şuan 2 çocuğu var normal doğurdu
Zehra1109 Melisasbasi ben ilk kontrolümde dr sormuştu ameliyatı ne zaman oldun diye ben de yaklaşık 7 8 sene önce dedim tamam o zaman sorun yok demişti bilemedim yani 🤔
sanem68 Melisasbasi ben 8 yaşındayken apandisit ameliyatı oldum küçük bir ameliyattı zaten uzun süre geçti üzerinden 2015 yılında bağırsak düğünlenmesi ameliyatı oldum baştan boya 36 dikişim vardı dr sorduğumda bebek yapabilirmiyim diye istersen hemen yap etkilemez demişti bir sene sonrada doğum yaptım normal doğum zararı olmadı
Melisasbasi Busu ya anlamadım ki aynubyerde ağrı olmaya başladı bebek bazen o tarafta toplanıyor sonradan fark ettim ki agirlastikca agri yapiyor idrara sıkışınca da aynu ağrı oluyor 🙄 gidince sorucam bi doktora bilemedim
Melisasbasi Zehra1109 yaa sorayim bende 2 sene oldu Yeni ama garip bir şekilde ağrı yapti bi kac kere bebek i tarafa toplaninca ve idrara sıkışınca anlamadim insallah bir problem olmaz 🙄
Zehra1109 Melisasbasi 2 yıl az bi süre değil bence canım içini ferah tut 🥰 ama en doğru bilgiyi doktorun verecektir tabi ki Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavrunu😍
Ozlemgoktug Melisasbasi apandisit yumurtalık kisti ameliyatı oldum ilk bebeğimi normal doğurdum Doğumdan sonra safra kesesi ameliyatı oldum 2. De normal doğum görünüyor benim