alininannesiiiii Hamilelikte çiğköfte zararlı mı? Resmen hamilelikte iki günde bir canım çiğköfte istiyor ama zararı var mı yok mu emin olamıyorum sizin fikirlerinizi nedir 🙈
Duygukc alininannesiiiii bana doktorum yememem gerektiğini söylemişti içinde et olmazsa bazen yiyebilirsin dedi sosis salam gibi şeyleridr pişirmeden yeme sakın dedi bişey üretiyormuş çiğken bize çok zararlıymış
ecembugra53 alininannesiiiii canım bende hamilelik boyunca hiç yememiştim geçen canım istedi eşime söyledi aldı yedim 😊 1 kerden bişeu olmaz etsiz çigköfte yedim temiz bi yerden yediğin sürece bişeu olmaz
Manyakcadl alininannesiiiii acı midenizi yakmıyorsa bişi olmaz etsizse tabii, siz yine de yanınıza rennie de alın😃
alininannesiiiii Duygukc etsiz diye biliyorum ben çiğköfteyi yani bizim buralarda bulgurla yapıyolar ekşili çok canım istiyor hep aklımda resmen 😝
alininannesiiiii Homeless20 genellikle etsiz yapıyolar bizim buralarda doğruyu söylemek gerekirse 8haftalık hamileyim iki kere yedim hep canım istiyor resmen önüne geçemiyorum 😔
alininannesiiiii ecembugra53 etsiz diye biliyorum bizim burda etli yapmıyolar ben nasıl dayancam 9ay boyunca yaa 😂
alininannesiiiii Manyakcadl yok acı ve ekşiyle aram çok iyi çok şükür midemede bi zararı yok şuanlık ☺️
a_gzde alininannesiiiii dışarda satılan çiğköfteler etsizmiş zaten. Yasakmış et konulması. Makinede yapılıyorlar. Kıyma koyacaksan elde yoğurmak lazım onu. Tabi siz yine de aldığınız yere sorun içinde et olup olmadığını