Nazdmrblk Angelkljh korkulacak birşey yok canım ultrasonda ense kalınlığı ve Burun kemiğine bakıyor daha sonra bi tüp kan veriyorsun o kadar cinsiyete gelince kesin söylemiyor ama tahmin ediyor devlette söylemek için erken ama bacak arası boş görünüyor demişti aynı gün özele gittiğimde büyük ihtimal kız dedi ama değişebilir pipi varsa bile küçüktür görünmeyebilir dedi kesin sonuç için 16.haftayı geçmeliymiş. 2li testte 11-14.haftalarda yapılıyor. Sağlıkla geçsin hamileliğiniz :)
hulya_sncr47 Angelkljh Bn ikili test için gittiğim de 11 haftalıktım erkek demişti %80 erkek dedi haftaya renkli uyrasonumuz var orda da bakıcam bakalım hala erkek mi 😂😂
emine86 Ense kalınlığı bazi ölçüm yapiyorlar sonra kan alıyorlar canım. Ultrasona bağlı cinsiyetini öğrenmeniz ultrason yeni tip ise söylüyorlar eski tip ise biraz daha beklemeniz gerekiyor diyorlar . Devlette ogrenemenistim Özel de öğrenmiştim
Angelkljh emine86 ya gerçekten mı senin gitigin hastene eski miydi yeni mi benim bu yeni açıldı devlet korkulacak bir şey yok değil mi ikili test de bir de tam kaç haftalikta gidiliyor
emine86 Angelkljh devlet hastanesi nde eski tip vardı orda öğrenemedim tahlilleri devlette yaptırdım cinsiyetini Özel de öğrendim 5D ultrasonda baktı %90 kız demişti değişmedi. 12 haftalıkken gitmiştim. Korkulacak birşey yok canım benim ilk hamileliğim biraz sıkıntılı geçmişti o yüzden hem devlete hem de özele gidiyorum
Angelkljh Nazdmrblk çok teşekkür ederim canım bir de hemen bakıyorlar mi yoksa başka güne felan mi veriyorlar devlet hastnaesinde
Angelkljh emine86 hım analdkm canım ben ilk oğlum da yaptırmamıştim bunda yaptırsam mi yaptirmasam kararsızım bir de cinsiyeti söyler mi ki die gitmek istiyorum
Nazdmrblk Angelkljh benim yaşadığım yerde devlet hastenesinde yapılmıyordu üniversite hastanesine yönlendirdi öğleye kaldığım için yapılmadı pandemi yüzünden özelde yaptırdım Mecbur zamanım geçiyordu Aynı gün yapılıyordu burada
Nazdmrblk Angelkljh sabah erkenden sıra alabilirsen yapılıyor canım Muayene zamanının Sabahtan olması önemli burada öyle
Angelkljh hulya_sncr47 😁 sen ne hisediyordun hamilelikten önce bir de kış kesesi yuvarlak erkek fasulye gibi diyorlar senin ki nasıldı canım