helenismom Asenadgdvrn80 yanma bende de var koku hassasiyetim yok ama ara ara bulantı hissi geliyor ona ragmen yiyorum yinede. Yanma neden oluyor acaba
Gulsah_alp93 Asenadgdvrn80 aynı durumdayım tüm iştahım gitti midem ağrıyor bulanıyor bende 7 haftayım tam
Ceeylaan Asenadgdvrn80 6+5 yemek görmek istemiyorum Yani mutfak diyince bile tiksiniyorum sürekli kusma baş dönmesi baş agrısı zor geçiyor
Elmaveannesi Benim mide bulantim ve tiksintilerimin başladığı haftaydi🤢 ne yemek yapabiliyordum neden yiyebiliyordum ( ozellikle kendi yaptığım yemekten midem bulaniyordu) hersey burnuma kokuyordu ve tiksiniyordum ozellikle yumuşatıcı, beyaz sabun kokusu vs. Her sabah kusma da cabası.. cok şükür 17.18 haftadan sonra bitti mide bulantim suan 21 haftalik olduk prensesimle 🧚♀️ yani diyeceğim biraz sabır kızlar 🤷♀️
Mucize23 Asenadgdvrn80 hersey hersey aklina gelecek hersey 8 hafta olduk hafifleyeceyi yerde dahada artiyor. Evim bile gözümde karardi
Elmaveannesi Asenadgdvrn80 genellikle kiz çocukları sabah bulantisi cok yapar derler ama ne kadar dogru bilmem 🤷♀️
Kubrayt 7 +1 devam ediyoruz 😂 fakat ne mide bulantım nede yanmam var 😌 bazen kendimden şüphe ediyorum acaba hamilemiyim gerçekten diye . bu şekilde hiç bir problemi olmayan varmı ? sadece kasıklarımda doluluk hissediyorum ve arada batma oluyor bu kadar .
Cekuuu Benim 8+3 ama hiç bulantım rahatsızlığım yok şükür sadece yemeklerden sonra şişkinlik hissediyorum rahatsız ediyo. Bir de ara sıra 2,3 damla kanamam oluyo doktora gittim ama cok önemli bisey olmadığını söyledi fazla olmadığı sürece sizce neden oluyor olabilir? Kalp atışınıda duydum
Ayseenurk Benim 4 ile 5 hafta arasında aşırı mide bulantım oluyordu bir hafta kustum halsizdim herşeyden tiksinmiştim şimdi 6+6 yım şükür kusmalarım tiksinmem bitti sadece Etten uzağım rt seven biri olarak 😂 ama aşırı bi şişkinlik midemde hazımsızlık kabızlık çok. Napıcam bilmiyorum kızlar ya mide bulantım sıcaktan sanırım yada yiyecekleri sindiremediğinden hafif var bulantı.
Asenadgdvrn80 Mucize23 bide bana sor kızım yeni 1 yasina girdi düşün halimi onla ilgilen midem kötü bı yandan
Mucize23 Asenadgdvrn80 allah sana yardim etsin bacim zaten onu hic düşünemiyorum yine bizim elimizin önünde kimse yok. Rabbim sana güç kuvvet versin insallah 🤲 😘