zeyzey95 Mirmom emziği avent aldım biberon mamajoo aldım e bebekde indirimde şu an 3 tanesi 150den 90a düşmüştü zaten mamajoo alacaktım indirim iyi oldu yani 2 tane de mamajoo emzik aldım ilk doğunca aventi vericem sonra mamajoo veririm
ArasMom34 Mirmom bende tommee tippee marka var canım bunu tavsiyeler üzerine aldım yorumlarınıda okursan görürsün
Cinarismom Philips avent aldım emziğide biberonuda en çok onlar tavsiye ediliyor biberon ucu meme ucuna en yakın yapıda olan bir ürün meme reddi yaşanması düşük ihtimal daha kullanmadım deneyip göreceğiz inşallah
Mommmmmmm Anne memesine en uygun biberon medela calma biberon. Biraz uçuk fiyatı. Anne memesi gibi yalnızca çektikçe geliyor süt. Durumunuz varsa şiddetle tavsiye ediyorum.
Cinarismom gamzosgamzos gerçekten mi ya çok methediyorlar siz çokmu kullandınız acaba yani sürekli kullanıncamı alıştı bende dikkat edeyim öyleyse
gamzosgamzos Cinarismom meme+mama gittik canım günde 3 4 kere kullanıyordum alıştırma bardaklarını öneriyorlar emzirme danışmanları keşke bastan bilseydim 6 aya kadar sağarak besledm dış çıkardığı dönem uyumuyordu ve sürekli kucaktaydi düzenli sağamadım sutum gitti malesef hic bir annenin bunu yaşamasını istemem 😢
Cigdemveminik Mirmom @nne memesine yakın diye ve herkesin tavsiyesiyle avent aldm ama kızım sevmedi sanırm deliği büyük ve çektiğinde çok süt geldiğinden boğazına kaçırıyor sütğ sürekli artk kullnmıyoz oyüzden süt sağma makinamın lansinoh plastk biberonunu kullnıyoruz meme reddide yaşamadık çok şükür oyüden şansinoh tavsşye ederşm
Dk72 Ben de lansioh aldım emzik kısmı anne göğsüne göre tasarlanmış diyordu, gerçekten diğer biberonlardan değişik bir yapısı var. Bi inceleyin isterseniz videoları falan da var
Cinarismom gamzosgamzos işte biberon emmek daha kolay olduğundan alışabiliyorlar hemen çok zorda kalmadıkça kullanmayı düşünmüyorum bakalım
Dilan-acr Mirmom kesinlikle avent 30 günlük bebeğim mecbur biberon kullanmak zorunda kaldı avent kullandık ve mememi hiç reddetmedi aventin en güzel yanı anne memesiyle neredeyse aynı olması şiddetle tavsiye ederim şimdi biberonu bıraktık tamamen memedeyiz 🤭