Minetnc Kızlar 37+3 deyim yarın çatı muanesi var çok korkuyorum çok acıyor diyorlar yaşayanlar yazabilir mi gerçekten çok mu acıyor 😭😭😭
Sertap2903 Minetnc kendini kasmazsan hiç acımıyo ilk yaptıklarına çok kasmıştım kendimi acımıştı ama ikincisinde kasmamaya çalıştım hiç zorlanmadım 🤷🏻♀️
busrabektas Minetnc islem sirasinda derin bir nefes alip kendinizi kasmamaya calisin zaten maksimum 5-6 sn lik bi olay, korkmayin kendinizi sikmayin
Sev12 Minetnc hiç sıkma kendini rahat bırakırsan rahat geçer özele gidiyorum benim doktorum yaptı sanırım devlette ebeler yapıyormuş 🤗
mysweetbaby Minetnc hiç acımıyo korkmayın, hatta bana parmakla hissedemeyip şeffaf koni gibi bi alet var onu soktu yinede acımadı kanama vs de olmadı korkmayın ufak bir irkilme oluyor sadece
Deniz1985 Kasmadigin surece hic acimiyor ama benim catidan sonra nişanim gelmisti ertesi gunde dogurmuştum 🙂
Tubau Minetnc kendini rahat bırakmazsan acır. Rahat ol sal kendini.🙈 ben kastım kastım çok ağrıdı bas bas bağırdım yeter diye. Ebe çok iyiydi sakinleştirdi beni. Kasmasam hiç acımayacaktı.