nurseliny Sıfır bilgim bu konuda kızlar, kimlerin kullanması gerekli, kullanıp bu sayede gebe kaldım diyen varmı aramızda , birdee kullanımı 🙄
Tugce1803 nurseliny İlişkiden 15 dk içine vajina içine sıkıyorsun 15 dk bekledikten sonra ilişkiye giriyosun.Bende işe yaramadı
sophia nurseliny Tugce1803 spermlerin daha hizli hareket etmesini saglamiyor tam olarak aslinda. Normal kayganlastiricilarin icindeki kimyasallar spermleri oldurur. Ama babystart jel hamilelik isteyen ve kuruluk problemi yasahan ciftler icin 😘 sadece spermlere zarar vermiyor yani. Hizlandirdigina dair bisey yok
Minik_Mucizem2804 Catlatma iqnesinden sonra qünde 1 kere bende kullanıodum özellikle sabahları kullanmam qerektiqini ve qün içinde hareket edip iyice içine qitmesi qerekiomus
Minik_Mucizem2804 nurseliny Evet yumurta catladıgında bu ilac sayesinde hamile kalma şansın dahada yüksek oluomus bebeqin daha rahat tutunması icin kullandım malesef ki benim yumurtam catlasada bebek olmuodu sonradan kendiliqinden oldu simdi 4 aylık olduk darısıda sana olsun ins 🤲🏻🐣
nurseliny Minik_Mucizem2804 bu ilaçla gebe kalmadınız sizde , neyseki daha güzel bi şekilde kalmışsınız 😊 sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Minik_Mucizem2804 nurseliny Amin canım saol ama belkide benim hamile kalamama sebebim iğneden sonra ben doqum yapmış qibi oluodum yürüyemiodum benimki biraz sıkıntı oluodu bu ilacı kullandıqında ilaçtan sonra normal hayatına devam edip ilacın iceri doqru qidip yayılması qerekiomus bende o olmadı 3 sefer iqne oldum 1′inde bunu kullandım sadece tam bilmiorum ama bu düsük riski olanlar için kullanılan biseymis ben bunun yanında incir kürünü de kullandım çünkü 5 sene cocuqu olmayan insanların bile bu kürle hamile kaldıqını duydum kaybetcek biseyim yok die kullandım banada nasip oldu sükür darısı dileyen isteyen herkese olsun ins 🐣🤲🏻
nurseliny Minik_Mucizem2804 ben incir kürünüde kulşandım canım clife ta kullandım çörekotubal da 🤦🏼♀️ Bekliyorum ya nasip
Minik_Mucizem2804 nurseliny Yok kuzum ben onu kullanmadım inciri 4′e böldüm hakiki zeytinyaqına koydum 1 qün beklettim ertesi qün 3 ihlas 1 Fatiha okuyarak yedim eşinin de aynı şekilde yemesi qerekio ama benim esim tadı kötü die yemek istemedi 😁ben yedim 10 bin ayetel kursi okudum 1 ay boyunca sabah aç karnına yedim ondan mıdır bilemem kuzenimde bende hamileyiz suan
Minik_Mucizem2804 nurseliny Bir kavanoza 3 yemek kaşığı hakiki zeytinyağı koyup üzerine 2 tane kuru inciri 4′e bölüp kavanoza ekliyorsun.Karısımı birqün beklet ac karnına sabahları 1 tane yiyosun(4′e böldüqün icin 4′ü 1 adet oluo)1 ay boyunca yiyeceksin o yüzden 30 tane koy yaqın hesaplamasını yap esinde yerse 60 yapcaksın duanı etmeyi ve inanmayı unutma sonuc olarak kaybetcek biseyin yok vesile olur ins da hayırlı haberini almak nasip olur ise yarar🤲🏻🐣