Burcu3506 ağlamak değil ama hep hayallerimin yıkıldığını hissetmiştim. Öyle kürler felan denemedik, ama herşeyi de dikkate almıştık.. tam 8 ay oldu denedik olmadı. Uzun bir süre değil belki ama öyle uzun geliyor ki bir sonuç beklemek. Bilinmezlikte kaybolmak.. İki günde bir, gün aşırı, dinlenerek , günde iki kez gibi gibi. 8. Aydan sonra dedik tamam bu ay son doktora gideceğiz. Daha önce de gidecektik mart ayında nasip olmamıştı korona girdi araya (kesinlikle bunda bir hayır var) o ay Hiç birşey düşünmedim stress girmedim nasıl olsa dr gidecektik. Tuhaf olan şu; o ay yalnızca üç kez ilişki yaşamıştık. Diğer aylar 10-15 iken tutmamıştı. Ve o ay o haberi aldım. İnanın kötü duygular. Olacak mı olmayacak mı? Diye. Ve ben her gün dua ediyorum allah kimsenin kucağını boş koymasın diye. Sizde sakın stress yapmayın. Bende de herkes böyle söylüyordu ama kafaya takmadan olmuyor diyordum. Oluyormuş. Başkasının başkası için ettiği dua daha hızlı kabul olur derler bilemeyiz. İnşallah burda şuan isteyen herkese nasip olur. Belki benim duam sizler için kabul olur 💖