Merhaba kizlar öncelikle çok çok güzel bir hamilelik geçirdim hiç anlamadım hiç bir şeyden tiksinmedim midem bulanmadı ta ki ayrıntılı ulturasyona kadar ayrıntılı ulturasyona yaptırınca oglumda böbrek genişlemesi olduğunu öğrendik hemen perinatoloji bölümüne gitmeye başladım çok zor du o zamanlar çok üzülüp ağladım her neyse gecelim doğuma normal doğum olsun diye çok şey yaptım yürüyüş, yer silme hiç kendimi kısıtlamadım 39 haftama girdik benim evim ve hastane arası da 2 3 saat sabah hastaneye muayeneye gittik herşey normaldi ben de ızmirde oturuyordum antebe annemi almak için yola çıktık 3 gün antepte kaldım annemi aldık izmire döndük 29 hafta 3 günlük olmuştu o gün sancim başladı kasiklardan geldi ama çok acı da canım sonra geçti gece de belimden vurdu annem masaj yaptı filan o günü öyle atlattık ertesi gün yine yavaş yavaş geliyordu neyse yalancı sancı dedik geçtik pazartesi günü 39 hafta 5 günlük olduğum gün annemle temizlik yaptık yerleri sildim bayramdı herkesi görüntülü aradım inşallah doğururum bugün diyorum tarcın suyu içiyorum bakin belki doğururum dedim sonra kalktım ıspanaklı börek yaptık annemle gece 10 du 11 de sancim geldi ama çok fena oturdum ağlıyorum eşimde asker o gün görevdeydi aradım hemen geldi bir şekilde hastaneye gittik ama eşim o kadar hızlı kullanıyor ki tam geldik dedim benim sancim kaçtı o günlerde de sokağa çıkma yasağı var heryer boştu saat gece 1 de hastanedeydik altan muayene yaptı 1 cm acilma sancılarına baktı doğumun başlamış dedi doğum haneye çıkardı beni ama ben çok kötü oldum annem kapıda eşim geldi hemen beni sancı odasına yatırdılar bekliyoruz ben korkudan hep doktora beni çıkarın ben yatmak istemiyorum evde Çekeceğim dedim doktor sabah olsun bakalım tamam mi sancin cok sabah sen çıkmak istemezsin beni sabah oldu ama hiç uyuyamadım sabah hızlansın diye suni sancı verdiler en düşüktu sabah 8 di ben istediğim zaman ailem çıkıyordu yanıma devlet hastanesi olduğu için sancılarım çok şiddetlendi sürekli de altan muayene yapmaya başladılar artık ağlamaya başladım sancidan hem sancim çok fazla hemde çok uykum var 2 dkka da bir sancim geliyor o iki dkka gözümü kapatıp uyuyordum sonra sancıyla açıyordum 3 gibi eşimi cagirdim beni çıkar dedik ben ölüyorum çok canım yanıyor dedim özele götür diyorum beni artık sezeryan olmak istiyordum hem susuzluktan acliktan mahvolmuştum üstüne bi de uykusuzum dedim suni sancıyı çekin çok kötüyüm doktor dedi biz sana koklatiyorux bu yaşadığın senin sancim kapatilar suni sancıyı sanki benim sancim daha kötüydü hiç bir yerde duramıyordum yürüyordum ağlıyordum ve sürekli altan muayene ediyorlardı sonra akşam 5 gibi bebeğimin kalp atışları yavasladi 50 lere düştü hemen sezeryana aldılar beni belden iğne vurdular tutmadi çok zayıf biri olmama rağmen genel anestezi yaptılar uyandığımda çok kötüydüm heryeri ağrıyordu oğlum yoktu annem geldi sonra oğlum geldi 1 saat yanında kaldı küvete götürdüler böbreklerinden dolayı 3 gün hastanede de yattık sonra taburcu olduk çok şükür ama ben çok zor toparladım vajinal bölgemi yara etmişlerdi altan muayene etmekten sezeryan yerimden daha çok ağrıyor du ciğerlerin omuzlarım her yerim ağrıyordu çok zor toparlandim çok acı çektim ama değdi çok güzel bir oğlum oldu çok şükür rabbim herkese bu duyguyu yaşatsın bayramin son günü 26 mayıs 2020 de geldi oğlum aynı gün doğduk 😊💙