svvlgnrt Tugcesamet canım ben çok halsizim birde sürekli baş dönmelerim fakat benim baş dönmesi hamilelik öncesine dayalı..Bel ağrım oluyor onun disinda sorun yok elhamdülillah.sen nasılsın?
Tugcesamet svvlgnrt benm bu hafta iyi degil gaz siskinlik kaburgamin orda batma oluyo arada birde ishalim var idrar yolu enfeksiyonu hepsi bir arada ard ardina oldu
Nlyakts Merhaba 😍sukur herşey yolında gidiyor gobus çıktı falan yalniz çok fazla ilaç kullanıyorum siz de öyle misiniz?d vitamini demir vitamin magnezyum idrar yolu enfeksiyonu falan derken çok geliyor bana normal mi yoksa
Tugcesamet svvlgnrt Nlyakts bilmiyorum canim bende oleyim 3 gundur agriyo ishalim gecmiyorda hsp verdi gecmesse gtcem doktora
svvlgnrt Nlyakts hayır vermediler iki üç gün önce sağlık ocağında test yaptırdım aşı için gitmiştim gerek duymadılar herhalde
Tugcesamet aysenturna ya bu meden oluyor sen kac ayliksin canim normal mi bu 1 haftadir hepsi ust uste geldi bnm ishal bu enfeksiyon
CerenztrkKabakc Benimde gece bile gaz sancım oluyor ama vitaminim bitti başka da ilaç almadım iyiyim çok şükür..👍☺
svvlgnrt CerenztrkKabakc hayır aramadilar ben ilk hamile olduğumu öğrendiğimde gidip sağlık ocağına bilgi verdim ve ebe ile görüştüm o 17 haftadayken gel ilk dozu yapalım dedi o şekilde gittim