_Mother_ Kızlar en erken gebeliği nasıl öğrenebiliriz adete kaç gün kala ve memnun kaldığınız erken gebelik testi varmı ve sizin en erken belirtiniz ne oldu
_Mother_ minnakmina adet tarihim baya ileride canım 10 gün var tatile gideceğim için adet tarihimdrn önce öğrenebilirmiyim diye merak ettim doktor kontrolü için 1 kaybım var daha önceden
_Mother_ Tugce1803 anladım canım bir önceki gebeliğim de adetim 7 gün geçmişti evde yapmuştım çıkmıştı ama kürtaj oldum bu defa beklemek istemiyorum o kadar acaba erken belli olurmu diye merak ettim burda 10 gün kala yapıpta cilik çizgi görenleri okumuştum da
_Mother_ Tugce1803 yaa aynen canım senşn farklı postlarda da okudum yorumları geç döllenme olunca olabiliyormuş sanırsam bende 1 hafta kala her gün dneşn bence 😂
132025 _Mother_ benimde Mart’ta kaybın var canım onu adetten 3 gün önce evdeki testle öğrendim şimdi tekrar gebeyim adetten 4 gün önce öğrendim bunu da erken gebelik testi falan değil ama normal test
_Mother_ 132025 yaa canım inşallah lsağlıkla alırsın kucağına benim de Nisan ayında oldu bunu da erken öğrenmek istiyorum işte erken gebelik testini denşyecepşm bir kaç gün sonra bakalım hayırlısı olsun
_Mother_ Aishka canım hanhi testi kullandın benimde adetime 10 gün var erken gebelik testi miydin yoksa kaset tip mi