Betull43 ecembugra53 neyin içine koyup sürüyorsunuz acaba ben de kullanayım diyorum ama bi yandan da her yer yağ olacak gibi geliyor.
Seydakadir 10 +3 haftalığım daha çok küçük ama ben şimdiden kullanıyorum bebek yağını acaba daha karnım büyüyünce mi kullanmalıyım göğüs çatlaklarım içinde geceleri nemlendiriyorum bazen
Sen1meleksin Seydakadir ne kullanıyosun canım ben d aynı 10+4 üm yakınız bende kullanmayı düşünüyom karnım daha yeni minnacık cıktı ama önceden kullanmayı öneriyolar
ecembugra53 Betull43 şişesi var benimkinin canım öyle cok değil parmağını ucuyla yediriyorum zaten hemen cekiyor vücudum öyle yağ falan da olmuyorsun canım 😊
Betull43 ecembugra53 teşekkür ederim :) minik bi şişe bulayım o zaman ben de bebe yağı alayım diyordum ona da iyi geliyor diyorlar. Kaç aydan sonra çatlamaya başlanıyor acaba benim dört buçuk aylık henüz :)
ecembugra53 Betull43 camım. Normalde 6. Ay itibariyle başlanmalı gerekiyor ama sen şimdiden başla canım 💜
Zeynepeymensonmez 33.haftamdayım çatlamadım 2.gebelik canım doktorum Sarı kantaron yağını önermişti sadece onu sürüyorum.
Ellosluk Sdnr_ canım lierac,mustela ve incia kullandım 39+3 üz eğer çatlayacak ise cildin buna hiçbir şey engel olamıyor ve ben çatlasın düzenli sürmememe rağmen
Cevlaz33 Sdnr_ ben hamileliğimin 4. Ayından beri bebe yağ kulladım şuna 8 .aya girdim düzenli kullandım ben hiç çatlağım olmadı