BabyLover Kimler hangi doktora gidiyor kızlar, benim doktorum özlem kesiktaş aydın, sakin durağan iyi bir doktor memnunum
minnakmina BabyLover ben ilk hamileligimde nagihan kaya’ya gitmiştim çok memnundum ama zam çogalınca değiştirmek durumunda kaldım
minnakmina BabyLover dogum gündüz olursa doktorunuz geliyor ama gece yada haftasonu olursa nöbetçi doktor geliyor ama ben şunu anladım dogumda doktor seçiminden çok ebe daha önemli çünkü dogumun büyük bir bölümü ebelerle geçiyor doktor arada nst’ye bakıyor birde dogum başlayınca geliyor başka doktor yok göremiyorsunuz yani saatlerce yanımızda kalan sadece ebeler
Edsn Kızlar diyelim akşam saatinde doğum için gittiniz devlet hastanesinden gelen veya başka yerden gelen doktor mu doğum yaptırıyor yoksa hastanenin kendi doktorları nöbetçi olup onlar mı doğuma giriyor Medipolde
Mrv2 Bende dilek hocaya gidiyorum çok memnunum ilgisi alakası gayet tatmin edici ikiz gebeyim en başından beri en büyük destekcim ultrasonda bebekleri çocuklarım diye sewmesi bile yetiyor insana🥰🥰