Hazkrt Gelmiyor bu çocuk kızlar ya 😅😅 bisey soracam doğumda afedersiniz ıkınırken kk da yapan oluyormuş doğru mu yada onu evde yapmak mümkün degilmi yaşayan var mi?
Busbus58 Hazkrt canım doğumdan önce lağma yapıyorlar o zaman o dediğin yaşanmıyor ama yapmazlarsa malesef o durumu yaşarsın
Laylaaaa121212 Hazkrt canım bişey sorcam erkek bebeğinin belirtileri nelerdi? Kıllanma? Göğüs hassasiyeti? Mide bulantısı olmaması ? Rahat bir hamilelik oldu mu? Kalça bel ağrısı olur derler doğru mu? Bu arada sağlıkla sıhhatle kucagına al inşAllah❤️❤️😍😍🧿🧿🧿
Busbus58 Hazkrt ben kuzenimle bir hafta aralıklarla doğum yaptık aynı devlet hastanesi bana yaptılar ona yapmamışlar 💁🏼♀️
Hazkrt Laylaaaa121212 5 ay mide bulantısı kusma çektim karnım o kadar da büyümedi zaten 5 aydan sonra da bel ağrım kalça ağrım vardı ama erkeğin hicbir belirtisini gormedim açıkçası sadece ilk canlandığı zaman elimi sağ karın altına verdiğimde bebeğim orda sertti o zaman dediler sağdaysa erkek diye tabi bende diyenlerin yalancisiyim😂😍