Msltms Miragee ben evlenmeden önce çok zayıftım 45 kilo falan🙄 1.5 sene sonra 53 ile kaldım 55 olmuşum 😃😅 16 haftalığız
Mehtapakgl Miragee kuzum sanırım 46 ya da 47 ile kaldım. 12 haftalığım 48 olmuşum. Bilmiyorum daha ne kadar alırım
Seval22 Miragee 54 ile hamile kaldım 18 +2 yim hala 54 üm hiç kilo almadım ama göbeğim 7 aylık gibi bebeğin suyu kendisi plesantası falan var niye kilo almadım anlamadım çokta yemek yiyorum iş yerinde dalga geçiyorlar yemek saatin geldi koş diye her saat dolap önünde buluyorum kendimi 🙈
EbrarBilgem Miragee 50 yle hamile kaldım 36+2 haftalığız şuan 60 kiloyum inşallah daha da almam fazla 🙄
RhNinaL sinber 34 günde 17 kiloyu nasıl verdiniz 32 gün oldu doğum yapalı 12 kilo gitti emziriyorum diye yemeyi kesemiyor yiyorum ama eski halime dönmeyi istiyorum bu arada bende 50 kg ile hamile kaldım 73 kg ile doğuma girdimm🙈
sinber RhNinaL ben çok ama çok su içtim günde yaklaşık 5-6 litre içiyordum ve çok hareketliydim bi içeri bi dışarı hiç evde durmadım ben ona bağlıyorum
sinber RhNinaL yani zayıflamak için özellikle bişey yapmadım yemekten de kesmedim yerinin helvanın yemeğin komposto vs haddi hesabı yoktu
Zeynepahmett Miragee ilk gebeligimde 50 kilo ile hamile kaldım 68 ile doğuma girdim :))) bunda 53 ile kaldım 8 haftaligim bişey yiyemedigim için 50ye düşmüşüm bakalım ne kadar alacam sonuna kadar
-Minnaklarin-annesi- 50 kilo ile hamile kaldım aşırı bulantı kusma nedeniyle 41 kiloya kadar düştüm şimdi 32 haftalık olduk 54 buçuk olmuşum ama görünürde bişey yok sanırım bebişlerimin kilosu tartıya yansıyan 🥰
Rabiakk Miragee boyuma göre zayıfmıyım bilemedim 168 im 53 el kaldım 61 oldum 36+4 üm biraz bünye meselesi bi de algı meselesi ☺️
Elisa Miragee oğluma 48 kilo ile hamile kaldım 60 kilo ile doğurdum kızıma 41 kilo ile hamile kaldım 22 haftalığız 10 kilo aldım 😂
setenay-92 Miragee 170 boy 48 kılo hamile kaldım çıta gibiydim 69la doguma girdim 10 kılosu doğumla birlikte gitti
Betuul12 Miragee 52 yle hamile kaldım mide bulantısından 48 e düştüm 20 kilo aldım şuan 37 haftama giricem
biliciii 50 kiloyla hamile kaldım şuan 62 kiloyum 38. Haftadayız vücut yapısıyla alakalı az ya da çok kilo almak bence birde beslenmeye dikkat etmek lazım abur cubur ve hamur işi yemedikçe sıkıntı yok bence 👍