Dilek_Ersen Hanımlar merhaba beşik ve bebek arabası bakıyorum önerebılecegınız modeller var mı tabi aşırı pahalı olmayanlardan 😊
ecembugra53 Dilek_Ersen bebek arabası travel sistem baby çare aldım marka cift yön kullanışlı puseti falan herseyi var büyüdüğünü rahatça kullanabiliyor beşik olarak park beşik aldım canıö ciciko nun ürününü
Elifdoan Dilek_Ersen kiwi marka setleri var beşik puset Bebek Arabası falan baya güzel kullanışlı ben onlardan tercih ettim henüz kullanmak nasip olmadı
Elif9595 Dilek_Ersen beşik olarak yoykonun park yatağını aldım gayet güzel beğendim araba olarakta cabin bastonlara bakıyorum bence çok daha kullanışlı ve uygun puseti olmuyor onu 300tl ye ayrı aldım travel hem kulkanissiz hem pahalı bence
Mziyaa Meltem smart bambino 70×110 beşik 1300 tl / Joie muze LX taravel sistem Bebek arabası 1.099 tl ebebekte var
Dilek_Ersen Mziyaa joıe ye gecen gun e bebek de baktım inanılmaz hafıftı yok gıbı resmen buyuk ihtimal onu alıcam bende
ecembugra53 Dilek_Ersen cok rahat canım etrafımda arkadaslarım ablam var hepsi onu kullanıyor canım 5 yasına kadar yatabiliyor onda ileri de çocuk için oyun parkı olıyor kurulunu cok basit kaldırması da öyle
Mziyaa Dilek_Ersen evet bende daha almadım ama joie muze lx yada joie litetrax 4 alıcam. Diğer travel sistemlerden göre hem daha uygun hem gerçekten kaliteli 3 yaşa kadar da kullanılabilir
Dilek_Ersen ecembugra53 benım de yıgenım ondan kullanıyor su an 2 yasında cok memnunlar gercekten sagol canım bakıcam bende
Mziyaa Kub-dur Henüz almadım ama mağazada baktım çok hoşuma gitti gayet güzeldi. Joie muze lx yada joie muze litetrax alıcam size de bakmanızı öneririm