Gcinar Kızlar 40+0 ne gelen var ne giden hiç belirtide yok hurma yürüyüş hepsini yapıyorum ama bizim paşanın geleceği yok belki bende bu posttan sonra doğururum dua edin lütfen benim için de 👶🏼🤲😍
Bktbll Gcinar 39+4 canım ne ntsde sancım var nede açılmam hiç bir şey yok bende hurma yiyorum yerimde durmamaya başladım artık ev siliyorum ama banamısın demiyor
Bktbll Gcinar bencede canım gelmiyorlar hastaneye 3 günde 1 gidiyorum yok ntsde sancı falan cıkmıyor ne zaman doğurucaz bilemiyorum😂
Bktbll Gcinar hareketleri nasıl bebeğinizin benim böyle bazen karnım taş gibi oluyor bazende tam alt kısımda hissediyorum hareketlerini
Gcinar Bktbll benimde öyle şuan şiddetli derecede bir bel ağrısı var geçmek bilmiyor bekliyorum sancılarda gelsin diye canım
Gcinar Dondurma yediğim zaman gece 4 e kadar aşırı hareketli oluyor sanırım baya seviyor yada oda benim gibi yaniyo sıcaktan 😅😅😅
noone 40+3 canım gelmiyor benim de, yarın gideceğim hazırlıklı gel yatış verebilirim dedi ama kendi sancimin gelmesini beklemek istiyorum bir kaç gün daha
Gcinar noone benim de heralde bugün yarın doğar inşallah allahım yardımcımız olsun inşallah bi an önce gelsin bebislerimiz 3👶🏼👶🏼