Ozgenergis Gizemtgy35 ıctea dahil tüm kutu meyvesuları zarar inş olmaz olma ihtimali var tabiki içme boswer bende sevdiğim cogu seyi zararlı diye yemiyorum canım çeksede ee annalik şimdiden başlıyor fedakarlık azcık
Gizemtgy35 Ozgenergis havalar çok sıcak su soda dışında insan bişey içmek istiyor evde limonata yapsak olur mu
Meliha-90 Bende yeni hamileyim 5+5. Bas dönmesi ve cabuk yorulma disinda cok sükür bir sktimiz yok. 😊☺️
Ozgenergis Deletedmom550 çok şanslısın boşver isteme allah düşmanımın başına vermesin cok cok zor yemek yiyemek
Busraafth Merhabalar herkese sizlere bsy soracam kızlar benimde gebelik belirtilerim vardı dayanamayıp adetten 4 gün önce test yaptım sonuç negatif çıktı sizde geç döllenme falan olabilir mi ?şuan adet gününün geçmesini bekliyorum
Sabihanur61 Busraafth erken testlerden mi yaptınız adet günümden 3 gün önce yapınca çıktı benim biraz daha bekleyin pozitif cıkabilir
Ozgenergis ypbo mükemmel bi ilaç gerçekten ama büyük bi dardak suyla gece yatmadan iç allaha şükür ertesi gün ne mide bulantısı ne bişey ama doktoruna sor mutlaka benim kusmam aşırı oldugu için verdi yoksa asla içmezdim
ypbo Ozgenergis bana da aynı ilaçtan yazdı omyüzden sordum. İnşallah bulantı olmaz ama olursa bende nasıl olsa doktor yazdı diye o yüzden içerim :)
Bgs Deletedmom550 benim hiç mide bulantım olmadı valla çok rahatım. Yani mide bulantının azalması çok iyi bence bide kafanı çok takma içini rahat tut sağlıkla kucağına alırsın inş 🙏
honeybooble Smnr66 doktorumun verdiği ilacı kullandım akşamları fitil olarak. Öyle tüm gün dinlenmem mümkün değil çalışıyorum ama eve gelince kendimi yormuyorum dinlenmeye çalıştım
halimme Merhaba 🌸 kızlar bende yeni ögrendim 4 haftalık gebeyim aranıza yeni katıldım 💓 keseyi goremedik ama 😕 beta 1370 çıktı doktorumuz 4 haftalık dedi Bazen duyuyorum kese boş olabiliyomus eylulun 2sinde gidicem insallah dedikleri seylerle karşılaşmam 😔
Zafsim halimme merhabalar bende ayın 13.ünde yaptırdım agustos 13000 dü 3.haftalık dediydi bende cok meraktayım suanda 4.haftalık olduk
Merveeee45 halimme Allah’ın izniyle hiç bir şey olmaz canım aynı şeyleri bende yaşadım hiç korkma aklına kötü şeyler getirme 7 haftalığım daha yeni duydum kalp atışını allah sağ Salim kucahımıza almayı nasip etsin
Sabihanur61 Esrattp 6+1den önce gitmişmiydiniz ben sasrdım bugün bende gözükmedi değeriniz artınca gözükür dedi 5 gün sonraya çagırdı tiroid değerlerimde yüksek .düşükten korkuyorum lentil
Esrattp Sabihanur61 daha önce gitmedim kan testi yaptırmıştım ilk evde test yaptıktan sonra aile hekimine değerlerin iyi doktor Araştırma istiyorsan Araştırma öyle git acelesi yok demişti doktor araştırdım ilk sonra da bulduğum doktor izindeydi bekledim anca 6. Haftada gidebildim o yüzden
lentil Sabihanur61 ben 4+1 de gittim hiçbirşey göremedi tabi.:) 5+2 de keseyi ve bebeği gördü alttan. 7+2 de tekrar gitcem kalp atışı için
Sabihanur61 lentil nedense alttan bakmadı alttan baksam gözükebilir dedi 5 gün sonraya cagırdı artık hayırlısı bakalım beta hcg 5000 civarı olunca karından gözüküyormus
Ozgenergis Deletedmom550 5 aylıkken mi kalp atısı daha neler :) 6. Haftada yani daha 1.5 aylıkken duyabiliyosunuz zaten doktor fazla sölemiş 4. Ayda cinsiyeti belli oluyor kaldıki 5.ay cok geç kalp atısı için