Gllpkr Kızlar bi kaç tane gruba yazıp soruyorum benim düşük tehlikem var duş almaya korkuyorum bişe olur diye napsam
lentil Gllpkr benmde var doktor progestan verdi. Bir de duş alırken ne sıcak ne soğuk olmasın su dedi. Birde genital bölgenizi herhangi bir jel temizleyici kullanmayın dedi.
Gllpkr lentil yani alabilirim dimi bişey olmaz. Yok bişe kullanmıcam zatende kanamam olmuştu çünkü ondan sonrada duş alamadım hastanede yattım falan yeni çıktım abdestte almam gerekiyo ona bi bunaldım öyle durmak istemiyorum
lentil Zafsim folik asiti araştırrsan zaten bebek yapmaya karar verdiğinde kullanman gerekiyor. En az 3 ay öncesi diyorlar. Ben doktora gittiğimde 4 haftalıktı ilk sorusu folik asit oldu.
Zafsim lentil anladım canım saglık ocagı vermisti folbial bende onu kullanım ozaman dogru 4.haftalıgım duzenli icicem
Anne-1937 Nisanurunannesi3850 bende de durum aynı valla ☺️ Rabbim sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Esrattp YarenSmile iki tane iğne verdi birini dün oldum birini de diğer cuma olacağım cumartesitekrar randevum var yeniden verir mi bilmiyorum