Aserpil Fatmanursanliii geçen sene bende düşük yaptım. Şuanda 11 +4 ün . Göğüs hassasiyetim fln vardı geçti hiçbir bulantım kusmam yok benimde gayet rahat bı dönem geciriyorum
YarenSmile Aserpil canım sen daha önce düşük yapmışsın ne gibi belirtilerin oldu çok korkuyorum bebeğime birşey oldu diye😕
Gllpkr Aserpil bence hiç etme kesin git doktora kanama alanın varsa büyüyebilir Allah korusun sonradan onu kurutmakta zor oluyo yaşamış ve hala yaşıyo biri olarak
ypbo E-s-r-a şimdi şöyle diyelimki ovulasyon gününü yakaladın örneğin ovulasyonun çarşamba, salı çarşamba ve perş gününü değerlendirdiğin zaman üstüne 14 gün say ve öyle test yap, o zaman silik çizgi varsa büyük ihtimalle hamile oluyorsun
Ozgenergis Gizemtgy35 ıctea dahil tüm kutu meyvesuları zarar inş olmaz olma ihtimali var tabiki içme boswer bende sevdiğim cogu seyi zararlı diye yemiyorum canım çeksede ee annalik şimdiden başlıyor fedakarlık azcık
Yavrusununannesi___ busra544 canım bende de var aynısı ben karadenizliyim fındığımız var bugün fındık verdik makinaya zorladım sanırım hem sol bacağım hem sağ kasıgım agrıyor
Senu YarenSmile hayır bende yok ama oyle olunça embrıon rahme tutundugu ıçın ola bılır yada başka neden
Hazal-gldrn1 Userkbr Öyle düşünme bak 24+6 oldum hala ilk zamanki gibi bulantılarım agrılarım ve iştahsızlık var hamile kaldığım günden bu yana 8 kilo verdim ama doktor bebek gayet sağlıklı sen zayıflıyorsun ama o kilo alıyor dedi sende kafana takıp streslenme bünyeden bünyeye değişiyor göbeğim bile cıkmadı😂😂benden sonra hamile kalanların kocaman göbeği var boşver her bünye ayrı olmuyor😀😂Allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin
Asu344 Y-S-S-Kra10- benim bir hafta tehlıke var sonra yuruyecegım calısıyorum bırde giderken işe bir şey bulsmıyorum gıyecek
Hazal-gldrn1 Asu344 ilk hamileliğimde 80 le hamile kalmıştım 4. Ayımda düşük yaptım 88 dim snra tekrar hamile kaldım şimdi 80 daha da kilo veriyorum
Tkmkleyla [silindi] 7. Haftada duydum canım bende ama en son doktora 4 haftalık Ken gjtttimistim 2 hafta sonra gel diyince bir hafta geç gtmek zorunda kaldm bende bu şekilde oldu en son şuan 7 haftalık Ken gttim şuan çok şükür 10.haftanin icindeyim pazartesi gidecem tekrardan saolsun doktor izne gtmis şansizlik bendekide