Kubrabulut Eessrra kabızlık için canım. Lifli olmaları açısından özellikle salatalık. Hem çok aç kalınca mide bulanıyor, sürekli meyve olmuyor şeker oranı yüksek malum. Ara öğün niyetine salatalık havuç doğrayıp bi tabak yapıyorum. O biraz iyi geldi bana kabızlık anlamında. Üstüne de su içiyorum. Söktürücü türden şeyler gebelikte yasak malum. Ama beslenme değişiklikleri iyi oluyor
M3ltm Userkbr bizde 7 haftalığız 3 kilo veridm mide bulantısından geçen haftaya kontrole gittim de mide bulantısı için ilaç verdi şükür işe yaradı şuan gayet iyiyim
Canankalp Deletedmom550 canım bende yurt dışındayım 6 haftalık hamileyim bana bir ay sonrasına randevu için gel dediler kan değerlerim düzgün çıktığı için her şey çok geç oluyor bebeğimi ne zaman görücem nasıl iyi mi çok merak ediyorum çok endişeleniyorum
Zafsim Deletedmom335 folik asiti doktora gitmedigimden saglık ocagı fobial diyemi ne bi ilac verdi yorumlari okudum acıkcası 1.gun aldım 3icmedim acaba ilk doktor muaynemi beklemem gerek nabım ?
Deletedmom335 Zafsim muayenenize daha çok vakit verse bence bir an önce başlayın, hatta hamilelik planlarken 3 ay önceden folik asite başlayanlar var. Ben öğrendiğimde başladım canım bebekler için çok önemliymiş gittiğim doktor öyle demişti. Folik asit aldıysan tok karnına düzenli iç günlük olarak
Zafsim Deletedmom335 doktor muaynem daha gitmedim, eylül basında gittcem ilk ogrendigimde 1.hafta once saglık ocagındaki hemsire yazdı bana bunu kulllanabılırsın diye aldım ama nebılım belki doktorum tahlil vs yaparda gerek duyarsa diye verir diye icmek istemedim saglık ocagının verdigini nabım kararsız kaldım ya
Gllpkr lentil valla çok şaşırcaksınız ama ben tam 40 kiloydum hamile kaldığımda şuan 46 kilo falanım ama tabi hastanede yattım bir hafta kadar serumlarla falanda almış olabilirim
ypbo E-s-r-a benim düz zemindeysen görülebilen silik çizgiydi, sağa sola yatırınca beliren için inanki bilmiyorum. Burdan resim atılabilse gösterirdim sana
ypbo E-s-r-a şimdi şöyle diyelimki ovulasyon gününü yakaladın örneğin ovulasyonun çarşamba, salı çarşamba ve perş gününü değerlendirdiğin zaman üstüne 14 gün say ve öyle test yap, o zaman silik çizgi varsa büyük ihtimalle hamile oluyorsun
YarenSmile Kızlar ben 6+3 haftalık hamileyim ama henüz folik asite başlamadım acaba bebeğe bi zararı olur mu🙁
Kubrabulut YarenSmile canım geciktirme onu. Omurga gelişimi için çok önemli olduğu söyleniyor. Hatta planlı gebeliklerde gebelik öncesinde bile kullanıma başlanıyor. Bir an önce başlamanı tavsiye ederim
VildanHaylaz YarenSmile ben hamile kalmadan önce başladım 50 tableti bitirdim şimdi tekrar başladım doktor kullan dediyse kullanmalısın
Asu344 Y-S-S-Kra10- benim bir hafta tehlıke var sonra yuruyecegım calısıyorum bırde giderken işe bir şey bulsmıyorum gıyecek
Kubrabulut Koku hassasiyeti başlayanlar var mııı ??? Gebelik öncesinde bayılarak kullandığım Çamaşır yumuşatıcımın kokusuna bile dayanamaz oldum ben 🤢
Kubrabulut Gulsah_1626 ilk gün ağır geldi ama şimdi benim de bünyem alıştı herhalde o derece bi uyku hali kalmadı bende de
Senu Kizlar herke hayrli olsun ,iki yildir onça aglama ardınan bugun ıkı test yaptım ve pozıtıf cıktı , o kadar mutluyum kı Allah herkeze sevınç versın anne olmak ısteyen kızlarada yakın zamanda zorluk olanada 💎