E-s-r-a Iyı gunler bırseüy sormak ıstıyorum 3 haftalık gebeilıkde gogüs hassasıyetı olurmu aranıza yenı katıldımda bundan once 2 düşük yaptım 1 yıllık evlıyım 23 yasındayım
Minik-anne-12 E-s-r-a olur bende 3 haftalık hamileymişim göğüslerimde acayip sızı oldu halsizlik ve uyku halim oldu adetim 3 gün geçti test yaptım pozitif çıktı şuan 5 haftalık hamileyim 🙂
Elagny97_ E-s-r-a bende olmuştu canım hatta adet oluyorum göğüslerim ondan ağrıyo zannediyordum ama gebeliktenmiş kişiden kişiye değişiyo Allah hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah 😊
Zafsim Deletedmom355 merhabalar ayın 13.agustosta beta 1300,43 tü suanda kac bılmıyorum tam 1.ay dün olduk nasıl sizce kızlar ben eylulbasında gidicem 6haftalık oluyor kesemizi gorurmuyuz acaba
Zafsim E-s-r-a evet ben hattta hastalancAm diye dusunurdum ama o adet agrısı gibi degıl hem sert ve ustune bile yatamazdım
E-s-r-a Aslınsa hamılemıyım onuda bılmıyom piskılojım bozuldu 2 düşükten sonra eşim baskı yapıyo benımde elimde degılkı
Minik-anne-12 Bsrkbt merhaba bugün tam 5 haftalık hamileyim inşallah kucağıma almayı nasip eder Allahım 😇
Minik-anne-12 Deletedmom355 benim ilki 92 çıktı dünki 65 çıktı bugün tekrar tahlil vericem adetiöde 8 güm geçti
Deletedmom355 Minik-anne-12 bir daha verin düşüşteyse sıkıntı. Ben bir kimyasal gebelik yaşadım. Sabah kan verdim 10 küsürdü, akşam tekrar verdim 8 e düşmüştü ve ertesi gün adet oldum. Umarım siz yaşamazsınız
Elagny97_ Hayırlı sabahlar 9 haftalık hamileyim düşük tehlikesi var dua ederseniz sevinirim 🥰 herkes için hayırlı uğurlu olsun rabbim hayırlısıyla kucağınıza almamızı nasip etsin 💕👼
ADamla Gllpkr size de çok çok geçmiş olsun bana da aynı işlemler uygulandı. Neyse ki bebeğimin kalbi hala atıyor diye seviniyorum. Cumartesi kontrole gideceğim bizde de aynı durum iki yerde ciddi bir kanama sorunu var size de bol bol dua edeceğim bir an önce atlatalım 🤲🏼
Gllpkr ADamla çok teşekkür ederim benimde dualarımda olcaksınız umarım atlatırız benimde çarşamba kontrolüm var umarım geçmiştir 🙏
Nescey Herkese merhaba ben 5+5 hamileyim, ilk hamileliğim çok heyecanlı ve aynı zamanda stresliyim. Bu zamana kadar hafif kahve akıntım olmuştu,bugün o akıntım arttı. Ayağa kalkmaya korkuyorum. Dua edin..
Gulenc21F Merhaba bende 6+3 günlük hamileyim ve ilk hamileliğim 😍 bence korkma cunku yerleşme ila alakalıdır genelde öyle derler 😐 sağlıkla hayırlısı ile hepımız kucağımıza alalım İnşaAllah 🤲
Nuts Deletedmom550 doktor ne dedisa onu yap. Kaynvalden doktorda daha iyi bilmiyorum. Somon yiyorum haftada 2 gün. Avokado, ceviz, zeytin yağ salatalarda, Bunlarda omega 3 vardır. Siz böyle şeyler yemiyorsa o zaman doktor dedin gibi haftada 2 kere ye.