Zafsim goncaaa25 cok sagol. Canım ogrendigimden beri hep sol kasık agrım var calısıyorumda ayakta degılım ama hep elim sol kasıgımda , bakıyorum lekelenme yok sukur bakalım eylülü beklıyorum tam 6haftalıkken gidip bi ultrosons gormek istıyorum gargaşa dolu gunler heycanlıyım
goncaaa25 Zafsim çalıştığun için de yoruluyor olabilir sin sen dinlene dinlene yap işibi ve asla agır kaldırma ilk haftalar aylar cok onemli tutunma ya
Zafsim goncaaa25 kesınlıkle aynen kaldırmıyorum hic inan vc gittigimde bile korkuyorum hayırlısıyla Allahımdan muayne gununu beklıyorum cok tesekkurler sayfada yeniyim ama atmosfer insanlar cok iyi cok tesekkur ederim sanada
ypbo Nuts ben 17 ağustosta erken gebelik testi ile öğrendim kan verdim kanda da çıktı, 18 Ağustos’ta ultrasona girdim henüz kese yoktu, doktorum 27 ağustosa gün verdi keseyi o gün göreceğiz Allah nasip ederse 🙏🏽 Sizde durumlar nasıl
Nuts ypbo bende salı günü gidecem doktora bebek görmek için. Belkı kalp atışını duyucaz bilmem. Arasında kahve reng görüyorum çok az. Arasında kasıklar ağrıyor ama geçıyo. Onu öğrendim sürekli panık yapmıyıcam ve 24 saaT bebek nasıl falan düşünmüyorum. Biraz unuturum hamile oldumu yoksa stres alıyorum. Bide bol su içmeye çalışıyorum ve Yüksel lif olan yemek yiyorum yoksa kabızlık yaşıyorum.
Hamus Merhaba uygulamayı yeni kullanıyorum 5+6 haftalık hamileyim ikinci gebeliğim ilkinde çok zor geçmişti ilk aylar inşaAllah bunda yaşamam. Sizlerde yavrularınızı kucağınıza sağlıkla alın inşaAllah.
goncaaa25 Hamus benımde 2 ıncı bende 5 haftalıgım kese grndu suan yenı oldgu ıcın 1 hafta snraya gdcm yada 2 hafta beklemr bebek gorunmesı ıcın
Eminenur01 guneshusna61 4haftalık hamileyim daha çok erken ama mide bulantısı baş ağrısı göğüslerde acayip ağrı kasıklar ve velinin sol tarafı ağrıyor normalmidir sizce ve hiç dinlenememiyorum
Userkbr guneshusna61 aynen cnm ama işte çok fazla dinlenemiyorum. Az önce de burda Bi ablayla tartıştım çok sinirlendim bağırdım çağırdım hormonları kontrol edemiyorum bişi olur mu diye korktum bebişe 😕
goncaaa25 Hamus 1 hafta daha bekle kalp atısınıda duyarsn smdı gtsn kese hçgorncek bebek gorunmz haftaya gel dck sen bekle 1 hafta daha oyle gıt
Sumeyyebedir gokayrabia yok tekrarlamadim bugün aldım yapicam sabah yapmak gerekmiyomus eczane öyle dedi
gokayrabia Aslhn-06 normal benimde çok agrım oluyor regli gibi. Dr sordum 3 aya kadar devam edebilir dedi.
gokayrabia duygum19 dr gittim 5 haftalıkken ögrendim hemen başlattı. Ama gebelik programlayanlar erkendende başlıyor
Deletedmom355 gokayrabia 6. Haftada duyuluyor evet. Ben 5. Haftanın sonuna doğru gittim duyamadık bi kaç gün sonra tekrar deniyelim dediler o zmn 6+3 falandım duyduk :) bnm tüp bebekti üniversite de kalp atışı duyana kadar hep alttan muayene oldumo yüzden keseyide erken gördük kalp atışınıda :))