eccmmnr MinikKurabiyee doktorum haricinde dışardan gelen hiçbir sese kulak vermiyorum ben çünkü maalesef sonu gelmiyor o deninlenlerin 😬 doktorumda vücudun dinlenmek istiyor uyumanı istiyor direnme uyu diyordu. Hatta doktor anlamış olmalı ki koca karı laflarına asla kulak vermek yok bedenine kulak ver dedi direk 😂
Boncuk61 Userkbr Canım hiçbir sıkntı olmaz korkma yogurt yemeye çalış mideyi rahatlatyor Bn eski gebeyim Bi bakim buralara derim eski dediğn 33 haftalık 🙂
Userkbr Boncuk61 yaaa Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza şu ilk ayları atlatabilirsek inş 🙂
Merimex Bende çok yeni ilk çocuğum olacak 4+4 daha bişey göremedim beta testi hariç :)) bende hiç bişey hissetmiyorum bazen kasıkta hafif ağrı oluyor okadar şimdilk:)
Bsrksc Merimex benimde 4+4 bugün öğrendim ve 13 aylık oğlum var 😓 doktorum kese görünmez dedi o yüzden gitmedim. Beta-hcg benim 156 çıktı
Deletedmom316 Userkbr Zeynep-1234 Userkbr Muuciizeemm Esa12 Ceeylaan Userkbr Mutlumklnc Zeynep-1234 askvehuzurum Hilalsny momm1 Rehile Angels-35 Mutlumklnc Arzuoguz - ffeeyyzz Mervekgn Melisadeniz Userkbr Ortmenanne16 sweettyy19 _Dyldrm Minnos24 Minnos24 1maviyol Fatozs42 ozgurruveyda Mavisuu03 666 Yeliz4 Busbus7 Havvasefer Svnctkc ikicocukannesii Rozerinkarali eccmmnr Smgorhn askvehuzurum eccmmnr eccmmnr Merimex buki-2025 merve-25 pinaryg Sena111 Nuts Serifeemadenn Angels-35 07Rukiye07 MelikErol FZ5759 Bernanisa Burcubuse Bukettunahan Cereninci TwPriencess2- Merimex Dmtsylu fulakinci New Cansuuu0501 Cansuuu0501 Rehile Su41 Gizem9093 Userkbr Burcukars Aytul048 Simge16 Meri24 Ayshe2020 Merveeee45 Babyy_kiss DenizinAnnesiiiiiii KubraAyyldz firuzeelmi Neslihan1903 kızlar hepinize soruyorum ilk once hepiniz bebeklerinizi sag saglim sorunsuz ve rahat bi sekilde elinize Alirsiniz Allahin izniyle.sizden ricam gögus agriniz adetinizden tahmini kac gun once baslamişti ? Birde krem akintiniz adetden kac gun once başlamişti ? Adetime 9 gun var ve gogusum boyle feci aciyor dokunsamda dokunmasamda dokununca daha cok aciyor ve şişmiş biraz . Sizde goğusun kenarlarimi aciyordu sadece ? Yokse komple heryerimi. 3 kayibim var 😒 Anne olmak istiyorum Allahin izniyle . Deneyimlerinizi paylasirsaniz mutlu olurum
buki-2025 herkese iyi geceler🥰 14.haftama yeni girdim yeni sayılırım aslında;) 6 yıldır evliyiz ilk gebeliğim😊 şaşkın ve heyecanlıyım😬 midem çok kötüydü ufaktan toparlanıyorum ama
Merimex buki-2025 normal olduğunu düşünüyorum belirtiler herkeste farklı sonuçta 5 aydır evliyim bende :)
Bebemmm Bende 6+1 ayın 21 de randevum var 12 sene sonra ilk gibi oluyor hayırlısı ile hepimiz alırız kucağımıza inş
Sezne 5+0 olduk bugun. Ama doktor randevum eylulun basinda maalesef :( o yuzden tedirginlik var acikcasi gün sayiyorum… yurtdisinda hemen randevu vermiyorlarmis…. maalesef beklicez de sadece gebelik testinden biliyorum Hamile oldugumu, okadar….
Svnctkc Sezne ben de yurt dışındayım 7+1 oldu hala doktora gidemedim sadece testten ve belirtilerden biliyorum hamile olduğumu iki gün sonra randevum inşallah herşey yolundadır cok merak ediyorum
Ysmnbebek Sezne Bende 5+5 im. Ev testi ve kan testi ile biliyorum ama doktora gidemedim bi türlü. İnşallah iyidir (ler) 😊
Dilanyesildag Userkbr Ayyy o kadar bulantı kusma var ki ama yine de ısrarla yemek istiyorum bebeğim için yemek zorunda hissediyorum. Bende yarın ilk defa bebeğimin kalp atışını dinlicem o anı hiçbir an’a değişeceğimi sanmıyorum🙈❣️
Zehra88 Dilanyesildag kusma ile bulantidan sonra yeme istegimi oluyor yoks zorunlumu hissediyorsunuz ben 6 ay yemek nedir bilmedim hep kustum sadece.meyve vardi hayatimda yemek aklıma bile gelmiyordu yemek görsem daha çok midem bulanirdi size mansallah yiye biliyorsaniz
Serifeemadenn YarenSmile evet oluyor olmasi normalmis ben sormuştum gunluk pet kullanma camasirlarini kaynat yika demisti doktorum