Sumeyyebedir goncaaa25 karabaglar da oturuyorum ama hangi doktorda gideriz sıkıntı değil kan vermedim sadece test yaptım erken olma ihtimali var dediler
goncaaa25 Sumeyyebedir izmir çeşmede arkdsm var ilk gebelıgımde onunla onunla da burda tanıamıstık halen grubumuz var 😀 smdı 2 ıncye hamıleym ona sorardım yakınsan o medıpol le surklı gttı ama
Sumeyyebedir Laboquick hamilelik testi nasıl doğru sonuç veriyormu internette biraz baktim ama erken gebelik sonucu için hangi testi önerirsiniz en güvenilir hangisi
goncaaa25 Bsrkbt Sumeyyebedir ya bu knla birebir cıkan testler var tatlım onlardan alabılırsın 40 tl ama kanla bırebor cıkıyor
Bsrkbt goncaaa25 goncaaa25 merhaba 4 hafta 5 günlük gebeyim şuan rabbim kısmet ederse sağlıkla kucağıma almayı nasip eder inşallah
goncaaa25 Sumeyyebedir predictor early bu canım bu kanla bırebır adet gecıkmesinden 6 gün öncesine kadr kesin çözüm yazıyo bak netten bundan al ben ılk gebelıgöde bundan kullandım net veryo
Tugceasl Aslhn-06 endişelenmeyin bu agrılarınız 12 inçi haftaya kadar devam edecek bende 7+3 ve hala agrım var sadace doktorum kırmızı renkde kanaman olursa gel demişti bana çok şükür olmadı
Tugce987 Cskn99 bende bilmiyorum canım doktorum istedi bendende önemli dedi sadece kese gördükten sonraki değer önemliymiş kuzum ama anladığım kadarıyla hamilelik hormonu
Safiyecicek 07Rukiye07 Ben rüyamda mandalina görmüştüm canım ilk onu yedim sonra a canım ekşi ayran istedi işte ama doktor şuan beslenmenin bebeğe fazla etkisi yok dedi 12 haftalıkdan sonra daha dikkat etmelisin dedi bana
07Rukiye07 Safiyecicek aa bilmiyordum 12 haftalıktan sonra daha önemli oldugunu sagol canım bende dikkat ederim
[silindi] Pisa Hep sebze vs yemeye calisirim ve gunde 2.5-3 lt su icerim ama hicbiri etki etmiyor. Duzenli her gun bir iki gunde bir iki kez tuvalete cikarken simdi 4-5 gunde bir aciyla yasiyorum. Sanirim besinlerin de cok asiri etkisi olmuyor vucudun duzen degistirmesi sebep oluyor diye dusunuyorum
bsrauysal Bende tam 7 haftalığım bugün kalp atışını duyucaz inşallah 🌸 mide bulantım ve kasık ağrım oluyor ama tabi kendimi yemeğe zorluyorum sanki gelişemiycek gibi hissediyorum kendimi suçlu hissediyorum
Bgs bsrauysal hiç suçlama kendini normal yemek yemene devam et sadece. Benim doktorum bebek kendi restoranını yanında getiriyo o yüzden şimdilik seninle bi ilgisi yok demişti 6 haftalıkken
Busragul788 ttUbaa__ bende senin gibi düşünüyordum . Ama psikoloji cok önemli unutma . Ne hissedersen beyine ne sinyal verirsen vücut onun tepkisini veriyor . 9 haftada en şiddetli mide bulantısını yaşayacaksın . Sonrasında yavaş yavaş azalacak .
ttUbaa__ Busragul788 inşallah bebişi gördüm kalp atışınıda duydum☺️ İnşallah sağ Salim kucaklarımıza alırız
Deniz_37 Günaydın kızlar.. bugün 10+1 olduk,dün doktor kontrolümuz vardı,bebeğimin nokta şeklindeki ellerini ve ayaklarını görmek,hareket etmeye çalıştıpını görmek öyle buyuk bir mutluluk ki aklımdan çıkmıyor.. şükürler olsun..
halimd kızlaar merhaba ben 7+5 hamileyim kahverengi lekelenme tarzında akıntım oldu herkes normal diyor ama korkuyorum ilk gebeliğim bu arada
hllglck halimd Evet canım normal korkulacak birşey değil. Herkeste de olmazmış. Lekelenme olması da erken doğum belirtisiymiş.
MelikErol Cskn99 artık altı haftalık oldu ilk ultrasonumu çektirdim çok şükür hafataya randevüm var kalp atışlarını duymak icin 🙏🏻❣️
Cskn99 MelikErol çok sevindim canım umarım sağlıklı bir şekilde kalp atışlarını da duyarsın benimde haftaya randevum var kalp atışları için hangi gün gideceksin??