Tugce987 Hanımlar ben 4 haftalıkken baktirdim progesteronum 17 ’di sizlerin kaçtı acaba düşükmu deger
lentil Tugce987 çok olumsuz bir insan gbi geliyor bana. 4+4 de beta 748 çıktı dış gebelik olabilir tekrar test yaptır dedi. 2 gün sonra tekrar yaptırdm 2431 çıktı. Ozmn bu değer iyi ama tabiki bir hata yoksa fln dedi. Garip bir adam bakalm sabah napcak :)
Bsrkbt Tugce987 Tugce987 Tugce987 bilmiyorum inanın bende çok üzülüyorum inşallah bu hafta içi kesem görünür
Tugce987 Ben ilk öğrendiğimde beta 24 du 2 gün sonra 93 oldu sonra 280 oldu daha sonra 940 oldu doktorum gerek yok dedi yarın muayeneye çağırdı bu tahliller pazartesi çarşamba cuma yapıldı progesteron 17 cıktı
lentil Tugce987 iyiymiş cnm bak doktorun bidaha yaptırma demiş ne güzel. Bakalım sabah bizi neler bekliyor :)
Bukcey Bugün itibari ile 6 haftalık olduk çok şükür mide bulantım yok 22 Ağustos’ta kalp atışı dinlemeye gideceğiz 🙈🤩
Eda_okur262627 Ceeylaan ilaç kullanıyorsunuz demi banada ilaç verdi doktorum onu kullanıyorum inşallah geçmiştir iç kanamamız bugün gidicem bakalım ne dicek doktorumuz
ttUbaa__ Merhaba bizde 5+4 sürekli uyku bulantı ve tiksinme hali var sadece keseyi gördük. Bu hafta kendisini göreceğiz inşallah