Nuts Merhaba kizlar, 5+1 haftadayım bu akşam çok az kal lekelenmesı gördüm, size öyle bir şey oldumu hiç? Çok korkuyorum pazaratesı kese gormeye gidecez. Pazartesı akadar korkarak geçecem. Sizde az kan lekelemesı gordunuzmu?
Userkbr manelreif ahahahah ya aslında çok sıkıntılı Bi dönem ama aklıma minicik elleri ayakları burnu geldikçe olsun be diyorum 😇🙂🌸
manelreif Userkbr her gün birlikte büyüdüğümüz minicik bir kalp ve olağanüstü bir durum. Şimdiden böyle güzelse doğduklarında ne kadar güzel olacak bakalım 🙈
Free_angeL Userkbr canim bes aylık olana kadar benim de çok bulantım oldu kasıklarım ağzımdan çıkacak sandım. Hic birsey yiyemedim. Prilam diye hamileler icin bir bulantı ilacı var doktorum onu yazdi. O kadar rahatladım ki.. Hap içerken bile çoktur çıkardığım.
Userkbr Nuts sadece o gün geldi akşam üstü başka gelmedi 4+3 de gördüm adete 5 gün kala betam 500lerdeydi sonra 1000 e felan yükseldi kesemizi de 4+2 de gördük
Nuts mmine bende 4 kere duşuk yaptım 😞 şimdide korkuyorum. Pazartesi gidecem ama yaren tam gün korakar giderim tvaletta 🙁
Birsen25 Nuts benimde bir düştüğüm bir kimyasalım var bende yarını bekliyorum doktorum beta değerlerimi düşük buldu korka korka gidiyorum wc ye inşaAllah sizde bende yarın hayırlı haberlerle gelip yazarız buraya sevincimizi 😊🌹
Nuts 854Gul- yanlişlik var düşünüyorum sizin adet karişik, ondan hesaplamak olmuyor. Yeni kaldınız hamile düşünüyorum, belki sonra çoğalır.
askvehuzurum NurTekmile maşallah bizde 16 haftaya girdik ama ağrım hiç bişey geçmiyor 2 3 gündğr yeni yemek yiyorum.. Rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi🙏🙏
Burcumsu Tugbaslan3458 Yok yok soru işareti kalmasın sıkıntı olduğu için değil de daha sıradan bir muamele gösterdikleri için o. Özelde verdiğin paranın karşılığı diyelim keşke böyle olmasa tabiki her doktor bunu yapmıyordur ama malesef durum bu.
Silaslan Merhaba, gebeliğimin 8+5 inci günündeyim ve nezle oldum. Zaten bulantıdan bir şey yiyemiyordum. Daha da arttı. Ve ilaç vs bişey de içemiyorum tabii. Ne önerirsiniz?
Kubra961 Silaslan selam canım ben sabahları kalkınca tuzlu kraker falan yiyorum 30 dk sonra kahvaltı yapıyordum bu sayede bulantılarım hafifliyordu istersen dene ilaç içinde yarım yarım yutabilirsin vitaminleri gelişim açısından ihmal etmemelisin
Selviabali Benim 9+3 ve benimm 6 haftadan beri mide bulantım baş dönmem halsizlik uyku ve başşş ağrısı bel ağrısı ne ararsanız hatsafada benimle aynı olan var mıdır 😭😭😭allah herkese sağlıkla kucagına almayı nasip etsin
Tugceasl Selviabali ben 7 haftama girdim bugun mide bulantısından yemek dahi yiyemiyorum uykudan kafamı kaldıramıyorum normalmiş bebegın geliştiğini gösteriyormuş 😘