Gamzettt Bugün 6+1 ve kalp atışını duyduk çok şükür ❤️ Rabbim isteyen herkese nasip etsin gerçekten çok güzel bi his. Dün geceye kadar aklımda bi çok soru işareti varken bugün hepsini sildi 😍
Babymommx Userkbr merhabalar 8+2 günlük hamileyim bende hiç bir şey yiyemez hale geldim nerdeyse doktorum ilaç verdi 2 tane onu kullanıyorum kullandığımdan beri bulantım olmadı 🥰
Tugba78 Userkbr bende 8+5 deyim gecen haftalarda cok halsiz bitkin ve baş dönmem cokdu bulantilarim varla yok arasi.
Tugceasl emineU bulantı için ben bulantı geleceğini hissettiğim zaman bi kaç tane tuzlu kraker yiyorum . Mide yanması içinde doktor ilaç yazıyormuş ben günde bi bardak şade soda içiyorum sen yinede doktoruna sor benim bi sakınca görmediği için içiyorum
Tugba78 imerveg o gaz ve şiskinlik bendede var 5 haftalik ken bi basladi aman Allahim o nasil bi siskinlik ve gaz sancisindan ölüyorum sanki
Tugbaslan3458 Kalp atisini görüp ama doktoru tarafından duydurtulmayan varmi bana kalbi atiyo dedi gösterdi atışını ama duymadık tavsiye etmiyorum dedi kafama takıldı acaba duyabilirmiyim atiyomu kalbi diye kendime sikinti yapiyorum yaşayan gebeler varmi
Selinnur Tugbaslan3458 bende 6-4 hamileyim kalbi atıyor görüyorum ama şimdi dinlemek zarar olabilir dedi bebek acısından cok anlam veremedim . O anda bi saflık geldi galiba sebebini sormadım
Edafatih Merhabalar kuzular bizde 12 haftalık olduk bugün çok şükür ilk haftalarda mide bulantım felan oldu şuan çok şükür bir sıkıntımız yok bu hafta ikili test yapıcaz dua edin bir sorun olmasın inşallah kuzularım ❤️
Tugbaslan3458 Selinnur bildiğim ve duyduğum kadarıyla doktor dinletirken bebek kendi kalp atışının sesinden korkarmis bazi doktorlar bu sebepten dolayı dinletmezmiş ve dinleten doktorlarda asla yuksek sesle dinletmezlermis ki bebek korkmasın diye kısık sesle dinletirlermis
Gamzeseckinn Esa12 bende 7+5 günlük hamileyim bizde 17sinde gideceğiz kontrole kalp atışını duymak için çok heyecanlı 💜😘