Userkbr manelreif doğrudur ama işte o anın verdiği duyguya göre yöneliyoruz Malesef 😂 ama dediğin gibi yapmaya çalışacam😂😂
manelreif Userkbr kesinlikle hak veriyorum sana 😁 bende başlarda çok mızmız olmuştum 2 haftaya sende tadını çıkarmaya başlarsın bol kusmalı bol aşermeli 😍🙏🏼
Nur-Yas Ncmtntuuba ben ilk gebeliğimde hemen genetik testlerimi yaptırmıştım üç hafta kadar önce başlamıştım türkiyedeki doktorum başla demişti ama yurt dışında yaşıyorum ben buradaki doktorum bıraktırdı sadece aspirin içiyorum yüksek değilmiş o kadar
--Bus-- Birsen25 inşallah canım sağ salim sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız hayırlı haberlerin olur
--Bus-- Birsen25 inşallah canım sağ salim sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız hayırlı haberlerin olur
eccmmnr Civcivimm00 gerçekten öyleydi benimde öyle konuştuğuma çok pişman oldum sonra ama çok şükür 11. Haftaya kadar sürdü kurtuldum sonra inşallah sizinde çabuk geçer 🙏 insan yemek yapmayı dahi özlüyor
Civcivimm00 eccmmnr sizin düzeldiğinize sevindim darısı başıma 💛bende 9.haftama girdim umarım en kısa zamanda geçer bu bulantılar😟resmen hayat duruyor gibi hayırlısı deyip beklemek zorundayım🤷🏻♀️
Gozdeozel-34 Userkbr hayırlı olsun canım. Bizde 7+3 olduk çok şükür kalp atışını duyduk. İnanılmaz bir duygu🥰 ve bulantılarım hep vardı hala devam ediyor edecekte büyük ihtimal 😊 ilk aylar dikkat et azda olsa yemeğe çalış.