SCSA Kızlar bende 5+4 günlük gebeyim bugün ilk defa doktora gittik keseyi gördü.Vajinal ultrasondan bakmadı bile.Karından hemen gördü.haftaya kalp atışları için çağırdı🥰
07Rukiye07 SCSA canım anlayabiliyormu peki doktor kese boş mu değilmi bakar bakmaz anlasılabiliyormuymus
SCSA SCSA sağlıklı bir gebelik dedi bende sordum boş gebelik olabilme ihtimali var mı diye öyle birsey yok gayet saglıklı bir gebelik dedi canım
AysSzg TwPriencess2- çok teşekkür ederim canım Rabbim hepimize yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşAllah 💋🤰
busra544 Kızlar 5haftalık gebeyim sag kasıgımda ani bi hareket yapınca kramp gibi bişey oluyor saniyelik ve hep sag kasıgım da gibi hissediyorum
Deletedmom335 busra544 doktorum kramp sancı bulantı her türlü şikayetin olabilir kanama olmadığı sürece endişelenme demişti. Allahın izniyle normal birşeydir içiniz ferah olsun🙏🏻
Yavrusununannesi___ busra544 canım bende de var aynısı ben karadenizliyim fındığımız var bugün fındık verdik makinaya zorladım sanırım hem sol bacağım hem sağ kasıgım agrıyor
Mysweatheart Userkbr ben 13 haftalığım 12. Haftama girdiğim de bütün bulantım geçti şükür çok kötü oluyordum işten geldiğim de elim ayağım tutmuyordu tek yedigim salataydı şimdi daha iyiyim birkaç hafta sonra düzelirsin
Sare49 Merhaba kızlar 28+2 haftalık gebeyim ve ara ara bel ağrım oluyo ve adet sancısı gibi sancım oluyo hafiften sizce normal mi?
Sedadogan Sare49 evet bunlar normal, plesantan genişliyor. Aslında vücudun kendini bebegine hazırlıyor, bence sevinmelisin :)
Eliff1311 Melisadeniz ben iki kere gittim ikisinde de alttan baktı. Üstten bakınca sadece kese görünüyor o yüzden alttan bakacam dedi alttan bakınca bebeği de gördü.
Sedadogan Eliff1311 kalp atışını duyana kadar alttan muayene edebilir. Kalp atışını duyduktan sonra üstten yanı karindan ultrasonla bakmaya devam edecek
Yavrusununannesi___ Userkbr Userkbr canım bende mide bulantım çoğaldı geçen gece acile gitmek zorunda kaldım serum taktılar iyi geldi şuan iyiyiz
Delaldemir47 Userkbr bızde 10haftalık olduk ama cok bulantılarım oluyo kusuyorum baya zorlanıyorum ama yınede yemek yemege calısıyorum bebegım ıcın zorlıya zorlıya🤦🏻♀️ Bıraz azalma var gıbı ılk baslarda hıc yıyemıyodum
Angels-35 Delaldemir47 bulantılar kaçıncı haftada başladı ben 6.haftadayım çık şükür bulantım hiç olmadı
Sedadogan Userkbr ilk 3 ay anne depolarından beslendiği için rahat olabilirsin. Bu sürede düzenli olarak folik asit almaya bak. Ben de 12.haftaligim. Henüz ikili test icin kan verdim ve sonuçlarımı bekliyorum.
Utku-Nisa Sznsnr kanama oluyomus herkeste yoğun mu oldu benim 1 gün yoğun oldu sonrasında lekeye döndü şükür bebekler saglamdi
Sznsnr Utku-Nisa yok çok yorgun olmadı hemen iğne kullandım yavas yavas pembeye dönüştü sonra leke seklinde oldu bugun çok şükür birsey yok
Utku-Nisa Sznsnr gebelik haftası hesapla demişsin de 5.gun muydu embiyonuz ona göre hesaplayayim diye sordum
Zeynep-1234 Grbtkpln hamileliğimi öğrendikten bi kaç hafta sonra yani hemen hemen bir bir buçuk aylıkken başladı bende bulantı kusma
Grbtkpln Zeynep-1234 her kez farklı oluyor sanırım ben 8+ 1 oldum çok şükür yok bende bulantı kusma bundan sonrada umarım olmaz Allah yardımcınız olsun zor inşallah tez zamanda geçer 🙏