askvehuzurum Userkbr hayırlı olsun canım bende 15.Haftadım 4.ayımdayım benim kusmam yeni 3 4 gündür geçti yeni yeni kendime gelip bileyler yiyebiliyorum sizdede geçer inşallah ben 9 kilo verdim yeni yeni alacam inşallah
Hasrt askvehuzurum askvehuzurum bende 15 haftadayım hareketlerini hissediyormusun ilk gebeliğim benim bide karın yada kasık ağrın varmı
askvehuzurum Userkbr ilk aylar bebek senin yedikkeirnden beslenmiyor o gelişiyor ilk zamanlar kimin saö döküntüsü diş döküntüsü oluyor bebek o vitaminleri ordan alıyormuş ama sonradan yemek şart oluyor tabi aç kalmamaya bak
askvehuzurum Userkbr iç kanama düşük riski okuyır benimde 3.ayımda kanamam bitti şuan 4. Aydayım ama hala riskim var😔
Gamzelinur askvehuzurum merak etme kendını yorma yatarak gecır 5 aydan sonra risk olmuyo ilk bebegımde yaşadım progestanı bırakma
NurTekmile askvehuzurum bol bol uzanın hic bi is yapmayın ve hep iyi dusunun cunku bebeginiz okadar güclüki Allahın izniyle siz onu oda sizi bırakmayacak bende 11 haftalilken dusuk riskim vardi 1 ay sadece tuvalete kalktım simdi cok sükür 20. Haftamıza basladık 🤗🤗🤗🤗
Bahar2541 askvehuzurum canım ne kaması bitti adet kanaması mi bende hamile ola bilirim diye sordum adet oluyorum ama sabah kusmalarim var koku hissin var dediler hamileyken de adet ola biliyormuş insan nişan oluyormuş
Deletedmom316 Userkbr Zeynep-1234 Userkbr Muuciizeemm Esa12 Ceeylaan Userkbr Mutlumklnc Zeynep-1234 askvehuzurum Hilalsny momm1 Rehile Angels-35 Mutlumklnc Arzuoguz - ffeeyyzz Mervekgn Melisadeniz Userkbr Ortmenanne16 sweettyy19 _Dyldrm Minnos24 Minnos24 1maviyol Fatozs42 ozgurruveyda Mavisuu03 666 Yeliz4 Busbus7 Havvasefer Svnctkc ikicocukannesii Rozerinkarali eccmmnr Smgorhn askvehuzurum eccmmnr eccmmnr Merimex buki-2025 merve-25 pinaryg Sena111 Nuts Serifeemadenn Angels-35 07Rukiye07 MelikErol FZ5759 Bernanisa Burcubuse Bukettunahan Cereninci TwPriencess2- Merimex Dmtsylu fulakinci New Cansuuu0501 Cansuuu0501 Rehile Su41 Gizem9093 Userkbr Burcukars Aytul048 Simge16 Meri24 Ayshe2020 Merveeee45 Babyy_kiss DenizinAnnesiiiiiii KubraAyyldz firuzeelmi Neslihan1903 kızlar hepinize soruyorum ilk once hepiniz bebeklerinizi sag saglim sorunsuz ve rahat bi sekilde elinize Alirsiniz Allahin izniyle.sizden ricam gögus agriniz adetinizden tahmini kac gun once baslamişti ? Birde krem akintiniz adetden kac gun once başlamişti ? Adetime 9 gun var ve gogusum boyle feci aciyor dokunsamda dokunmasamda dokununca daha cok aciyor ve şişmiş biraz . Sizde goğusun kenarlarimi aciyordu sadece ? Yokse komple heryerimi. 3 kayibim var 😒 Anne olmak istiyorum Allahin izniyle . Deneyimlerinizi paylasirsaniz mutlu olurum
Lulum momm1 deme deme öyle nazar etme kendini bende oyle dedim 6 haftadan sonra bir başladı baş ağrısı miyde bulantılari of off ağızda metal tat 11 hafta olduk hala devam
Aysel_11 momm1 bence normal çünkü bende yaşadım adet sancısı gibi bi kaç hafta çektim hatta öğrendim geçmedi birde özele gittim bi şey mi oldu olcak mı diye kalp atışını duyduk biraz daha ağrıdıktan sonra 7 veya 8. Haftada geçti 😊
FatmaNur92 momm1 evet bi iki aya kadar normale dönüp agrıların biticek ve hissetmeye baslıcaksın miniğin kıpırdamalarını🌸
Togan-bebek Merhaba bende aranıza yeni katıldım daha önce 3 düsük yaşadım simdi 8 haftalık hamileyim geçen hafta kalp atışlarını duyduk ama benim hiç belirtim yok o yüzden korkuyorum birşeyler yine yolunda degilmi acaba diye
Userkbr Togan-bebek öyle düşünme kuzum güzel şeyler düşün güzel olsun lütfen enerjin çok önemli sağlıkla büyür inş bebişin 🤲🤲🌸
mmine Togan-bebek bende 9 haftalık hamileym bendede öyle oluyor kalp atısını dinledk ama hamile degilmisim gibime geliyor
Sevcus Togan-bebek merhaba benim ikinci gebeliğim. ilk gebeliğimde hiç bir belirtim olmadı kusma mide bulantısı vb endişe etmeyin. Bunda mide ekşinesi ve bulantım var doktoruna sordum Her gebe ve gebelik farklı dedi.
Babyy_kiss Togan-bebek yeminle kafayı yemısız üst üste mıgdem 3 gün kötüydü bugün iyiyim niye iyiyim bebek ıyımı acaba diyorum 😂😂😂
Userkbr Mutlumklnc her gün yeni bir şeyler yaşayacakmışız gibi hem heyecanlı hem de biraz yorucu ama değer 😇
Rehile 8+3 Haftalığız Biz 🤭 Şükür rahat geçiyo bizim sadece oturunca Karnımın altı balon gibi oluyo ağrıyo 💕 Bide göğüs hassasiyrti var başkada belirti olmadı hiç🤣
Userkbr Rehile ay o şişlik bende de var pantolon giyemiyorum valla tayt giymeyi sevmem mecbur taytla geziyorum 🙄
Cansuuu0501 Rehile 6+4 üm benimde kasıklarım ağrı sancı kramp ne ararsam oluyor 😂 ama göğüs hassasiyetim çok aşırı var 😣😣
Angels-35 Bende 5+2 oldum bugün ama hiç bir belirtim yok göğüs hassasiyetinden başka yarın keseyi göreceğiz inşallah 🙏🙏
guneshusna61 Userkbr var varr 😇 bende 7 haftalık hamileyim kusma v yok çok şükür sadece aşırı uyku hali 🤭
Smnrky guneshusna61 bende 7 haftalığım kusma yok bulantı yok sadece gaz sorunum var midemde karnımda aşırı şişkinlik oluyor gaz sıkışmaları yaşıyorum 😑 bebeği hissedemiyorum
Arzuoguz Userkbr 11+3 deyiz bizde bulantılarım azalacağı yerde arttı bende başta 3 kilo verdim yavaş yavaş alıyorum eşim antrenör onun tavsiyeleri ile çok kilo almamaya çalışıyorum biraz bilerek geç giderek 9+4 de kalp atışını duyduk
nurum16 Arzuoguz 11 + 4 benimde benim de bu aralar mide bulantım fazla oluyor ama yememe engel değil 😂