150_gelartik Ozlemzeynep kuzum ben de 8 ağustos ta yumurtlama gördüm Ben i m bebeğim uygulamaya göre bugün 5 +4 görünüyor sana neden 4 hafta dedi ki
cansugrn Tdof26 canim 10 gün regl gecikmisti biraz sanki göguslerm hassasti bide sürekli regl olcakms gibi agrim vardi pekte hatirlayamiyorm 1 sene oldu
Zisanmery Gizemtgy35 erkek benimki ama cinsiyetle alakası yokmuş bazı gebeler zor geçirirmiş bazıalrı kolay
Asyam-Linam Userkbr 8+1 haftayiz 4 haftada kesemizle birlikte bebisimizi gördük 5 haftada kalp atisi duyduk ama kişiden kişiye değişiyor canim Aahim saglik kucagimiza almayi nasip eylesin 🤲❤
Asyam-Linam mavilibisey 8 haftaligim 4. Hafta da öğrendim gayet güzel gidiyor.hersey cok şükür ne mide bulantim ne başka yok kuzum korkma lütfen sadece asiri uyuyorum asiri 2 3 kez istifram oldu
Zisanmery Asyam-Linam 14de öprendim ben daha erken gitseydimde öğrenirdim erkekelr 12 de öğreniliyor kız daha geç
Ilknurbaran 8+5 olduk kasık ağrıları olur ama beraberinde kanama olursa mutlaka doktora gidin hormon takviyesi ya da iğnesi yaparlar bende hala devam ediyor ağrılar çünkü rahim büyüyor Doğuma kadar da devam 😀
HULYA0693 Kızlar 6 haftalık gebeyim yüzümde hep sivilceler çıktı gerçekten rahatsız oluyorum ve çirkinleştiğimi hissediyordum neden oluyor acaba 🙄 szde yaşadınız mı
Birsen2906 HULYA0693 galibaaaa cinsiyeti kiz 🤗🤗 erkek anneyi guzellestirir kiz anneyi cirkinlestirrmis 🤗
Zafsim HULYA0693 aynı haftayız ve benımde komple cenemde hic cıkmadıgı kadar sıvılce cıktı sanarsın adet olcamd onun sıvılcesi benımde aynı bende morelim bozuluyor kapatmak dahıl istemıyorum
HULYA0693 Birsen2906 ayy inşallah canım ya 🤲 bi tane oğlum var bide kızım olsun istiyorum ama allahım bilir ❤️