Gllpkr Kızlar daha öncede yazmıştım düşük tehlikem vardı biraz olsun atlatmıştım ama dün gece kahve rengi akıntım geldi korkuyorum bişe olur mu ki ya
Busetms Ayy ben 5. Haftama girdim bugün dün öğrendim ama dişim apseli ve ağrıdan sevincimi bile yaşayamıyorum varmı tavsiyesi olan
kucuktospam Semanurkeles61 acil doktora gidin bence doktorum bana her şey normal kan değil gel hemen dedi. İlaç falan veriyolarmış gidin bence hemen.
senemmm123 Sinemmy ben 6+4 te gittim karından duyamadı. bir hafta sonrası yani 7+4 te tekrar çağırdı bu cuma gidicem 🙏🏽
Zafsim diLek_1 bende oyledim suand 6hafta biticek zerre bisey yiyemıuorum kafayı yicem migdem bulanıyor ama kusamıyorum
diLek_1 Zafsim hadi ya Allah yardımcın olsun🙏🏻Benim şuan midem bulanmıyor ama kasık ağrım var. Yarın ilk muaynemi olmaya gidicem bakalım inşallah güzel haberler alırım🙏🏻😊
Merveilkcan Ozgeksn evet canım korkma doktorun eğer riskin var demedi ise o ağrı geçiyor ilerleyen haftalarda . Bu seferde başka türlü ağrılar geliyor beline sırtına ay annelik çok zor rabbim yardımcımız olsun bütün annelerimizin🙏🌸
Havvabaltacii Selamlar 🙋🏻♀️ 6+3 deyim şuan dün öğleden beri mide bulantım hatsafada ve aşırı derece de bitkinim sanki midemi üşütmüşüm gibi hiç kusmadım iştah 0 nedendir acaba bide dün turşu suyu içmiştim ondan olabilir mi
ballarinannesidirr Havvabaltacii kalp atışı gelmeye başladığında mide bulantıları bazılarında çok oluyormuş kalp atışı gelmiş olabilir eger hala duymadiysaniz 🐥
Gizemtgy35 ballarinannesidirr ya benim hiç mide bulantım olmadı şuan 9+5 iz ama geçen hafta da kontrole gittim kalp atışları devam ediyordu acaba bende mi bi sıkıntı var
Tdof26 Gizemtgy35 ben çok yeniyim ama bende aynı şeyleri düşünüyorum hiç bişekilde bulanmıyo normalmi bu kadarı