Ozgeksn Merveilkcan merhaba 12+2 yim hiç olmamıştı bu zamana kadar ama bugün arasıra giren kasık ağrım var hala da devam ediyor normal midir acaba ya korktum
Hilalaktrk Ozgeksn ben 11 haftadayım hiç kasık ağrım geçmedi doktorum kanama olmadığı sürece önemli olmadığını söylemişti bazen yerimden kalkamıyorm ağrıdan ama normalmiş ☺️
Merveilkcan Ozgeksn evet canım korkma doktorun eğer riskin var demedi ise o ağrı geçiyor ilerleyen haftalarda . Bu seferde başka türlü ağrılar geliyor beline sırtına ay annelik çok zor rabbim yardımcımız olsun bütün annelerimizin🙏🌸
Hilalaktrk Ozlem05 hiç takma kafana valla bende çok korkarak gittim her randevuma alttan muayne falanda yaptırma görmesen bile ☺️
DemetBeril Ozlem05 gideceğin güne kadar hesapla 1700-1800 oluyorsa öyle git insan göremeyince üzülüyor istemsizce
Hilalaktrk Ozlem05 doktorların bazıları sorun olmadığını söylüyor bazıları önermiyor sonuçda riske atmaya gerek yok o gün görmesen 4 gün sonra göreceksin yerleşmeye çalışan minicik bi kese sonuçda beklememek için riske atılmasını doğru bulmuyorum ben
DemetBeril Ozlem05 her gün için 200 koyacaksın. Senin 400 küsürmüş. Kan testinden bir hafta sonra kesenin yüksek ihtimal görünmesi gerekiyormuş.
Ozlem21e DemetBeril ben de ilk 6. Haftada kese göründü ama bebek görünmediği icin alttan bakıldı üstelik ikiz olduğunu öğrendim 🤗 8. Haftada kalp atışlarını dinlemeye gittiğimde de karnimdan görünmediler alttan bakıldı.herhangi bi sorun olmadi.
DemetBeril Ozlem21e böyle şeyler duymakta insanı rahatlatıyor gerçekten 🥰 inşallah bir sıkıntı olmazda içimiz rahat eder.
Ozlem21e DemetBeril inşallah 🤗 içiniz nasil rahat edecekse öyle yapın 1 hafta daha beklersiniz en fazla. önemli olan doktorunuza güveniniz Sonuçta 9 aylık yolculuğunuzu onunla tamamlayacaksınız 🤗
Hilalaktrk Ozlem05 benimde kan testimde 450 çıkmıştı 1 hafta sonra gittiğimde keseyi görmüştüm 1 hafta daha bekledim bebişi gördüm inşallah sende sorunsuz bi iekilde görürsün ☺️
ymc0355 Esin25 yaptırıp teyit etmek gerekir zaten sağlık ocağına da bunu kan vererek bildiriyorsunuz takiplerinizi yapabilmesi adına