Huri54 Sedancre evet 😍 Seda nerede yaşıyorsun kaç yaşındasın ben Çanakkale de yaşıyorum 27 yaşındayım
Sedancre Huri54 istanbul canım bende 10 gün önce ordaydım tatilde gökçeadada 😂 çok beğenmedim ama 😂 İnstagramun varmı
Huri54 Sedancre gökçeadaya ben bile gitmedim 😂 çok uzak iki vapur dğeiiiyorsun Bozcaada’ya gidiyoruz biz misafirlerim geldiğinde omdan sıkıldım artık 😁 Çanakkale şehri güzeldir tarih kokar bende buraya evlendim 2 yıl oldu instagram adresim hurizmbl😍
Sedanur_3425 Mortelya kan testi yap canım çıkarsa onda çıkar ama idrar testinde çıkmaya bilir. Bende regl günüme 1 hafta kala tesadüfen kanda öğrendim
Xmsedd Userkbr bizde 4+5iz kusma bulantı hiçbirşeyin yok Allah’a şükür ilk bebegimdede olmamıştı sadece başağrısı var folikasit kullandigimdan beri oda pek kalmadı..zor geçenlerinAllah yardımcısı olsun..
Bebekhilal Mimi97 bence başka doktorada git ayrıntılı ultrason falan baksınlar. Gebelik belirtilerin var mı peki ? Mide bulantısı kaşık ağrısı falan
Mimi97 Bebekhilal Hiç bir ağrım sızım yok bu gün başka bi doktora göründüm minicikte olsa bir şey gördü gelişimi çok geç demek ki dedi haftaya kadar gelişme kürtaj yaptıralım dedi 🤷🏻♀️🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Eliftkgz Merhaba kzlar benim 6 haftalık hamileyim günlük akıntım yoğun kıvamlı ve hafif sarı renkli geliyor. Haöile kalmadan önce mantar tedavisi görmüştüm acaba öyşe bişeymi var tekrar yoksa gebelikte normalmi
senemmm123 Eliftkgz bende 6+6 yıö öncesinde hiç akıntım yoktu gebelikte başladı kokusuz olduğu için korkulacak bişey yok
Melikeeunall Kızlar 5 aylık hamileyim göğsümün uçları çok acıyor ve kıpkırmızı önerebileceğiniz bişey var mı 😔
ballarinannesidirr Melikeeunall en doğal ve en iyi gelen zeytinyağıydi bana dogal zeytinyaği sür pamukla canim
ffeeyyzz galyaaydin12 canım doktorum girme dedi bilemiyorum sadece araştırmakla da olmuyor işte doktorunun ne söylediği önemli