goncaaa25 lentil ya Allah askına zaten 4 +2 anladm kadaryla daha kese bıle gorunmez kı ben 5 haftalıkken bıle zor gordum brde daha bebek yok olusmadı progestan I nasıl verdı kı olmayan bebege brdaha asla gtme o doktora ve sikayet et lütfen
lentil goncaaa25 değiştirdim zaten gitmeyeceğim ve bu hafta gdeceğim doktora da soracağım bir mantığı var mı
Shrymn16 Sabihanur61 benim bebek gözüküyor ama yolk kesesi büyük mü küçük mü onu göremedi ben 5+6 haftaligim bana kesenin içi dolu bebek gözüküyor dedi
galyaaydin12 DilaYusfff yok cnm fit ben pazartesi günü gitim bebeğim 4+3 kese göründü şimdi bebeğim 5+2
Sinem1903 Userkbr daha kalp atışını duymamışsınız migde bulantısı icin cok erken ya psikolojik sizinki yada midenizi üşütmüş olabilirsiniz.
Userkbr Sinem1903 hayır cnm kalp atışımızı duyduk çok şükür. Bulantılarım kusmalar ım oluyor hiç daha önce psikolojik kusmadım 🙄😊
Zeynep-1234 Sinem1903 her bünyeye göre değişir tabi çok tanıdığım yakın arkadaşlarımın 9. Aya kadar bile sürdüğü oluyo bulantı kusma
sblaslan lentil daha doktor ayarlamadıma ama acile gittim bugün korkkudan acile gittim dokto haftaya pazar gel dedi ama baktı kokrma sıkıntı yok dedi pazar günü kan alcam bakıcam dedi
Nobody Sedanur_3425 vajinal usg düşük riskini artırmıyor. Zaten düşük olacaksa oluyor ve vajinal usgye bağlı düşük yaptı sanılıyor😔
Sedanur_3425 Nobody Nobody düşük riski varsa bile iyice tetikliyor muş o yüzden ilk zamanlarda pek kimse önermiyor. Tabi doktorlar sıkıntı olmadığını söylüyor olabilirler ama..
rumeeysa_celik askvehuzurum cinsiyetiniz belli oldu mu 16. Hafta olmadan ogreniliyor mu diye merak ediyorum bende 14+5 im
askvehuzurum rumeeysa_celik bende 12 haftamda erkek gibi görüyorum dedi 17 hsftamda kesin erkek bende gördüm şuan 18 haftamdayım