ozgeetat7f Merhaba ben 2 veya 3 haftalık hamileyim henüz doktora gitmedim ama yürürken ve normal otururken kasığımda aşırı bir ağrı ve batma oluyor böyle bir durum yaşayan varmı yada birşey olurmu korkuyorum
Kubra_71 ozgeetat7f benim de belimde ve sağ bacağım felçti resmen çok çektim ama şuan iyiyi elhamdulillah magnezyum bide omega3 isteyebilirsin doktorundan canım
miralpinannesi Userkbr peynirden başlayınca geçiyor genelde bazen geçmiyor mide bulantısından çok bende tansiyon düşmesi oluyor
NrgByr Bende 6+1 haftalık hamileyim ilk gebeliğim ve doktora gittiğimde rahmimin kalp şeklinde olduğunu öğrendim doktorumun dedikleri ile küçükde bir araştırma sonucu risklerinin çok olduğunu öğrendim ve çok korkuyorum bişey olacak diye😏😔
Sedancre lentil ama benim kanamam geliyor ya çok kötü bir durum bugün sildiğimde koyu geliyor hatta çok aşırı moralim bozuldu dua edin olur mu
mucizeviii Esa12 merhaba hayırlı olsun benim de şu an 5hafta sol kaşığım da kramplar ve iğnelenmemek var. Bir kes kimyasal düşük yaptım çok korkuyorum 😩 inşaallah sağ Salim kucağımıza alırız🤲🏻
Kubra_71 Togan-bebek olabilir benimde öyle mide bulantıım baş dönmem vs. Yok ama dikkat edin bacak bel ağrılarılarına..
Kubra_71 goncaaa25 benim bi arkadaşım da vardı onunda kanaması oluyordu oda ilaç iğne falan kullandı kağan kocatepe var nette onu izle canım çok güzel konuşuyo…ALLAH ’ın izniyle bişey olmaz inşallah
lentil Kubra_71 gerçekten kağan kocatepe gbi olumlu samimi bi doktor başka var mı acaba. Bayılıyorum videolarına insanı rahatlatıyor
Sedancre Kubra_71 şuan nasıl peki arkadaşınız evet bende onu izliyorum çok iyi bir doktor arkadaşınız kaç aylık şuan
goncaaa25 Kubra_71 cok sagolun cok tesekkurler nasıl suan durumu Allahım herkezr sgalıklı dogumlar nasib etsin