ballarinannesidirr hamile olduğumuzu öğrendik hemen mi doktora gitmeliyiz biraz beklemeli miyiz kizlarr, sizzler ne zaman gittiniz veya gidiceksiniz 😊🐥
Kubrabulut ballarinannesidirr folik asit için gidip görüşmenizi tavsiye ederim. Ve kan değerlerinize filan bakılır.
lentil ballarinannesidirr bence de hemen gidilmeli. Düşük riski varsa da hap veriyor. Yine bir muayene iyi olur
Busra2393 Busraafth Mamyr benimde eşimde sperm ileri hareketlilik ve morfoloji bozukluğu vardi doktor zaten direk tup bebek dedi bende araştırdım ve gerçekten erkekte sorun varsa aşılama yada catlatma ignesi zaman kaybı çok şükür şimdi tup bebekle hamileyim
derinsart Kubrabulut doktor kanama devam ederse düşük olur dedi zaten anlarsin şiddelenir dedi ama yolunda gidwrse kahverengiye döner dedi benimde kahverengiye döndü cok sükür ama. yatmaya devam ediorum bi süre daha yaticam
Busra2393 ftmm38 12.gün beta hcg yaptırdım ogrendim gebeliği 15 gün sonra keseyi gördüm 13 gün sonra falan kalp atışını duydum ama bunlar vajinal ultrasonla oldu
ftmm38 Busra2393 şuan kac haftalık oldunuz peki ben 5 haftaligim önümüzdeki hafta gideceğim muayeneye
Ayseozcan Cskn99 alttan muayeneyle duydum cnm dün bir kaç gunede doktorum gel ultrasonda dinleyelim dedi
Busra2393 ftmm38 su an 9 haftalik olduk çok şükür ama kalp atışını duyana kadar estrofem duspoton ilaci ve progestan ignesi kullandım kalp atisindan sonra prigestan iğnesini bitirdi fitil verdi şimdi onu kullanıyorum siz kullandiniz mi
ftmm38 Busra2393 Evet duphaston estrofem deltacortil progestan fitil coraspin folik asit kullanıyorum bende henüz kese fln görmediğim için devam ediyorum ınşallah bende duyarım dua edin 🙏
lentil Sedancre yok hiç olmadı bende ama doktor ilk gittiğim günde yani 4+1 de progestan vermişti hemen belki ondan olmamıştr bilmiyorm
goncaaa25 lentil suan ben kullanyorum dusuk rıskım oldgu ıcın doktor 3 aylık olana kadar kullancan dedı
lentil Sedancre bilmiyorm ama şuan ikinci kutudayım. Doktora haftaya gittiğimde soracağım devam edeyim mi bırakayım mı diye. Ben gebeliğimi biraz erken öğrenip erken gittim doktora. Tabi değer de çok düşük olunca doktor endişelenip hapı verdi