Deletedmom316 Arzuoguz bendede çok aciyor ama hic umutlenmiyorum adetime 10 gun kaladan bu yana agriyor. Suan 5 gun kaldi yinede aciyordokununcada dokunmayincada Rabbim hayirli sevindirsin
ballarinannesidirr diLek_1 henuz bende gitmedim canım bekliyorum bende persembe gidicem ilk defaaa 😊🐥 belki kesemiizz görünür kalp atışı biraz geç geliyo sanirimm
Ayskoc galyaaydin12 yarın keseye bakmak için gidicez inşallah kalp atışı için keseye baktıktan sonra bakacak
Arse1677 6+2 gittiğimde kalp atışını gördü dr ama küçük diye dinleyemedik 7+3 kalp atışını duydum ben darısı başınıza..
07Rukiye07 Arse1677 6+4 bugün duyduk ultrasonla 😍🤲🏻 çok şükür Allahım herkese nasip etsin .0,6 mm miş normal mi on gündür pirinç tanesi kadar :( senin kac mm canım
ymc0355 123alpseda karından çok az görünüyor o haftalarda o yüzden bana da ilk alttan bakmıştı doktorum canım
eccmmnr Umut_01 bana doktorum bı daha böyle idrara sıkışık olma rahat gözükmüyor dedi geçen hafta ama 🙄
Umut_01 eccmmnr canım rahim idrara sıkışıkken daha rahat gözükür tek gebelik için değil bu sen doktoruna göre davran canım tabi ki de