Tugce_mrv Deletedmom335 bende 5+3 ilk gittiğim doktor korkuttu kasık ağırılarımdan ötürü düşük tehlikesi olabilir dedi başka doktora gittim o rahatlattı beni çok tedirgin olmuştu öyle söyleyince
Deletedmom335 Tugce_mrv evet bazı doktorlar çok negatif oluyor. Ama normalmiş kasık ağrıları Allah sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin yavrularımızı🌸☺️
Zafsim Ayskoc merhabalar 6.haftalıgız sabahları migdem kalkıuor 1.tane metpamid içiyorum sorun olurmu 😔
doneylmz smyye_kdr ekin doğal ürünler diye bir sayfa var. Bir doktor paylaşmıştı ben de ordan gördüm ama henüz yeni hasatları olmamıştı sanırım bir bakarsanız.
ttUbaa__ zeynepacelya bende kafayı yemek üzereyim yiyorum hemen kusuyorum:( ne yapacak bilmiyorum. Çalışıyorum işe de gidemiyorum.:(
Birminiginannesi ttUbaa__ben 5+6 da gittim kalp atışı icin 2 hafta sonra gel demişti ultrasyona bence cok gitme 7de git hem bebegi hem kalp atışını gorursun inşallah bende haftaya gidicem 7 olunca
ttUbaa__ Birminiginannesi benim tehlikeli olduğu İçin sürekli çağırıyor doktorum 7+1 yarın gene kalp atışını dinliycez
Fercan_n yavrukelebekk benim de kasık ağırlarım oluyor bu gayet normalmiş regl olcakmışım gibi ama bir sıkıntı yok çok şükür içinizi rahat tutun kötü düşünmeyin canlar bende 5+5 teyim
Oznurkc eccmmnr Bana da bı önceki gidişimde kemik yapısı kıza benziyo ama kesin bişey söylememişti. Bu sefer gittiğimde de işte kız dedi. Beklemek çok zor gerçekten anlıyorum seni insan merak ediyor çünkü ☺️
Safiyecicek Birsen25 Benimde son adet tarihim 11 temmuz canım bende haftaya duyacağım kalp atışını inşallah 5+6 iken doktora gittiğimde kalbi oluşmuştu yeni yeni pıt pıt ediyo dedi doktorum 😊