Eminenur01 Merhaba bayanlar adetim geçeli bugün 3.gün afedersiniz lavaboda silerken kahverengi akıntı gördüm baya açıktı rengi sizce o nedir adet mi olacam yoksa yerleşme kanamasımı acill lütfen 🙏🏻
ymc0355 123alpseda karından çok az görünüyor o haftalarda o yüzden bana da ilk alttan bakmıştı doktorum canım
Mavininannesiseyda Merimex benimki de 20 günlük henüz beta hcg 2600 çıktı dün doktora gittim keseyi gördük sadece bebek çok küçük görünmez dedi
Fercan_n Kızlar 5+4 üm kasık ağrılarım hep var ona alıştım. Mide bulantılarım da başladı yavaştan ama bu uyuyamamak beni öldürüyor:/ herşeyi kafama takıyorum saçma şeyler düşünüyorum kafamda kurup kurup sinirleniyorum ağlıyorum ve uyuyamıyorum gerginim hemen sinirleniyorum 😕 benim gibi olan var mi 😔
Deletedmom335 Fercan_n vallahi ben de birebir aynıyım, kasık ağrısı mide bulantısı hafif bi depresliflik😂
Seher112 Fercan_n bende aynı sizin gbiyim çok sinirliyim uyuyamıyorum kafama bende takıyorum ya şöyleyse ya böyleyse diye sonrada herşeyin iyisini düşünmeye öalışıyorum
150_gelartik Seher112 canım son adet tarihin 25 temmuz muydu senin de biz simdi kaç hafta kaç günlüguz
zeynepacelya aylinbysngr aynen bende öyleyim 8 haftalığım çok kötüyüm hiçbirşey yiyemiyorum ve yataktan kalkamıyorum
ttUbaa__ zeynepacelya bende kafayı yemek üzereyim yiyorum hemen kusuyorum:( ne yapacak bilmiyorum. Çalışıyorum işe de gidemiyorum.:(
eccmmnr Umut_01 bana doktorum bı daha böyle idrara sıkışık olma rahat gözükmüyor dedi geçen hafta ama 🙄
Sinemmy Merhaba kızlar 6 haftalık hamileyim kesem oluştu, ama kese olusurken kanama olmuş doktorum progestan verdi 5 gündür kullanıyorum lekelenme kan falan hiç gelmedi sizce kanama dagılmışmıdır pazartesi gitcem😞
Zafsim Ygmrm Ygmrm ftmm38 k merhabalar 13.temmuz benimde son adet tarihim ve 13.agustostada gebe kaldıgımı ögrendim ozamansa ayni donemiz bu hafta bası gıdıcem doktora insallşah dua edin bende sizin keseyi görelim cok mutlu oldum
Birsen25 Zafsim benimde son adetim 13 temmuz ben salı gittim keseyi gördük kalp atışları için haftaya dedi
Ygmrm Zafsim inş görürsünüz kötü düşünmeyin canm Benim 2. Gebeliğim kanamadan dolayı sonlanmıştı buda hep öle olcak gibime geliyor 😕
Eminenur01 Gizemtgy35 hayır test yapmadım henüz ama hala adet de olmadım sadece açık kahverengi akıntı